Stainberg Cubase SX 3
Stainberg Cubase SX 3
Zdravim, už nějakou dobu jsem používal na tvorbu hudby Fruity Loops a neustále jsem objevoval nové věci a zdokonaloval se. Nyní jsem si stáhl Cubase, v očekávání něčeho nového, zajímavějšího a lepšího. Ale jsem zmatený, co mě zajímá jako první je to, zda je jako základní předpoklad tvorby to, mít připojené k PC nějaké MIDI komponenty, jako klávesy či nějaký sekvencer, nebo zda se dá tvořit přímo v Cubase za použití různých VST pluginů, podobně jako ve FL.
Work hard, party hard.
-
Dancenited
Re: Stainberg Cubase SX 3
oba dva programy funguji na stejnem principu. Takze nemusis mit zadny kontroler. I kdyz kdyz uz nekdo dela v cubase pocita se s tim, ze ten kontroler ma takze zapisovani midi v cubase neni tak dobre udelany jako v FL(myslim uzivatelsky)
Hands-up!
kde sis ho pls stáhnul??AcID píše:Zdravim, už nějakou dobu jsem používal na tvorbu hudby Fruity Loops a neustále jsem objevoval nové věci a zdokonaloval se. Nyní jsem si stáhl Cubase, v očekávání něčeho nového, zajímavějšího a lepšího. Ale jsem zmatený, co mě zajímá jako první je to, zda je jako základní předpoklad tvorby to, mít připojené k PC nějaké MIDI komponenty, jako klávesy či nějaký sekvencer, nebo zda se dá tvořit přímo v Cubase za použití různých VST pluginů, podobně jako ve FL.
ať stáhnu jakoukoliv verzi tak mě to nejede,kvůli tomu flash keyi
2x Reloop RMP 3 Alpha+2x Reloop RP 6000+Reloop RMX 40 DSP+Technics RP-DJ 1210+NI Traktor Scratch A6
Hardstyle/Hands Up!/Happy Hardcore
Hardstyle/Hands Up!/Happy Hardcore