Sequencery, grooveboxy, syntezátory
Lidi zajímalo by mě, co byste poradili za soft (nějakej VST či VSTi např.) kterej je co nejvíce podobnej hardwarovým mašinkám typu Korg Electribe či ekvivalentu od Yamahy. Jde mi o to, jestli existuje třeba nějaká softwarová emulace či tak něco... 
Re: Sequencery, grooveboxy, syntezátory
prisiel si uz na to ? tiez by ma to zaujimalo
Vestax VCI-100, AKAI LPK 25, Sennheiser HD215, Lenovo x61
Bohužel přišel, vyloženě softová emulace neexistuje ani žádný VSTi plugin, co by byl podobný. Alespoň takový informace mám z jiných diskuzních fór... :sad2: :sad2: :sad2:
Každopádně byl rád sehnal alespoň něco trochu podobnýho, např. nějakej bicí automat, kterej má tlačítkovej sequencer podobnej redrumu v reasonu ale tak, aby se dal mappovat pomocí tlačítek např. na midi klávesnici, tlačítkovejma padama apod.
- Nemáte někdo něco takovýho??
Každopádně byl rád sehnal alespoň něco trochu podobnýho, např. nějakej bicí automat, kterej má tlačítkovej sequencer podobnej redrumu v reasonu ale tak, aby se dal mappovat pomocí tlačítek např. na midi klávesnici, tlačítkovejma padama apod.
- Nemáte někdo něco takovýho??
Bassline nebo tak nejak se jmenuje, vypada jak hw masina a da se programovat.celkem oka zvuk.
PRODAM ROLAND MC 909. Zdravim doufam ze to sem muzu fouknout. Abych neprodelal cena 17500,- nenasel jsem v nem zalibeni...
mc 909 hmm hmm myslel sem si jeden cas na mc 808.. Kdybys to nechal o 5 K levnejc, hned bych do toho sel.