Rapid Evolution
Rapid Evolution
Fakci nekomutento soft?? na win 7 se jen program nacita a nic vic...
Re: Rapid Evolution
Fakt to nikdo nepouzívá??
Mám XPčka a normálně se zapne, hodim tam písničky, ale když to chci zanalyzovat nebo nějak upravit tak se to sekne...
Reloop Mixage Interface edition, Reloop RHP-10
Já to skouším instalovat na Win 7 a nejde to..Proste stahnu new verzi... nainstaluju a pri poklepani na ikonu Rapid evolution se neotevre program ale winrar s nejakejma dvouma souborama..Dle navodu stažena Jawa a nic se neděje.. 
Já sem se u toho už tolik navztekal, že sem se na to radší vyprdnul i když bych to rád používal...
Podařilo se mi to nainstalovat ale i když je to možná dobrej program a Free tak ma mouchy..
Je katastrofálně pomalej a nehledě na to že je i dost nepřesný..
U jedne skladby Traktor ukazuje 300 BPM a RE vyhodnotil 138,9 Další track Traktor 140 BPM RE 78,6 a to je tak u 70 % tracku. :confused2:
Takže to mužu smazat..
Je katastrofálně pomalej a nehledě na to že je i dost nepřesný..
U jedne skladby Traktor ukazuje 300 BPM a RE vyhodnotil 138,9 Další track Traktor 140 BPM RE 78,6 a to je tak u 70 % tracku. :confused2:
Takže to mužu smazat..
Takže to je vlastně úplně k ničemu, takže to taky můžu smazat, to je lepší si to zanalyzovat po jednom v traktoru 
Tak to se posereš než uděláš 10 giga tracku
nehlede na to ze traktor ti nekaze key
Jo stim KEY už je to horší, to musíš už asi sám vycítit
jinak kdyby si objevil jak to zprovoznit líp nebo našel jinou alternativu tak dej vědět 
Me to funguje normalne
. BPM nedelam, KEY celkem OK. Start programu obcas blbne kvuli jednomu parametru. Hral jsem si s tim celkem dlouho. Az budu mit u sebe druhe PC zkusim se na to podivat ...