Rada plosíím
Rada plosíím
Prosim poraďte mi.potřebuju smazat tpívání z písničky a vsecky sragory aby zustala jen hudba bez zpěvu prostě čistá hudba.delal bych ro na kompu tak jestlik je nakej program kerej umi smazat zpivani tak pls dejte mi vedet , všem moc díky
-
norman_cook
Vim, ze jsem takovou funkci kdysy mel na vezi AIWA. Bylo tam tlacitko karaoke to kdyz se zmacklo, tak to celkem potlacilo zpevaka, ale ne vzdy se to podarilo
. V manualu bylo napsano, ze pisnicka musi byt stereo, protoze se vymaze jen to co je na urcite frekvenci pro oba kanaly spolecne - zpev. Nevim, zda jsem to popsal dost presne, protoze si to zas tak moc
dobre uz nevybavuju, ale tak nejak to snad bylo
-
admin van buuren
- Moderátor
Potlaceni zpevu
Obecne potlacit pouze zpev dost dobre nejde, na stejnem frekvencnim rozsahu, jako je lidsky hlas, je i spousta dalsich zvuku v songu, tzn., ze potlacenim tohoto frekvencniho rozsahu prijdes i o ne a ze songu toho moc nezbyde
Pokud chces remixovat, tak nezbyva nic jineho, nez oslovit autora ci producenta te konkretni pisnicky s tim, ze potrebujes zvukove stopy bez vokalu.
Nekteri performeri obcas vydavaji sve hity ve verzich bez vokalu, nebo a capella (samotny vokaly)...takze hledat hledat hledat
Pokud chces remixovat, tak nezbyva nic jineho, nez oslovit autora ci producenta te konkretni pisnicky s tim, ze potrebujes zvukove stopy bez vokalu.
Nekteri performeri obcas vydavaji sve hity ve verzich bez vokalu, nebo a capella (samotny vokaly)...takze hledat hledat hledat