POMOC
Přesně ... hoši maj pravdu ...bude to dřina ale co se naučíš ty sám - tak to stoprocentně nezapomenš
Já se nejak obcas motám v Magix Music Makeru ... ale zda se mi totalne naprd ...a kdyz uz jsme u toho tak se zeptam narovinu - da se v tom vubec slozit neco vlastního a dobrýho ? me se to da celkem omezeny ten program vzhledem ke sve velikosti ... sice plno zvuků, FX a tak ... ale nejak sem nikde nenarazil na obyčejný výběr nástrojů a notovou stupnici 
Re: POMOC
ale aby jsi nerekl ze jsme tu vsichni mrdky tak mi napis na PM mejl a ja ti tam navod ktery objasnuje zakladni funkce posluBadboyko píše:nainstaloval som si FL Studio 7 a potrebujem niekoho trpezliveho, kto ma v nom nauci robit...piste na moje icq.. pliis pomozte miii!!!!
Audio 8 DJ
Pioneer 600
Macbook PRO
Alesis Active MK2
Pioneer 600
Macbook PRO
Alesis Active MK2
-
Dancenited
Tenhle program je tak složitej, že se přes ICQ naučit ani moc dobře nedá.Badboyko píše:nainstaloval som si FL Studio 7 a potrebujem niekoho trpezliveho, kto ma v nom nauci robit...piste na moje icq.. pliis pomozte miii!!!!
Music maker - navzorkovaný samply, nějakej synth ale podle mě je to spíš hra.Buchy píše:Já se nejak obcas motám v Magix Music Makeru ... ale zda se mi totalne naprd ...a kdyz uz jsme u toho tak se zeptam narovinu - da se v tom vubec slozit neco vlastního a dobrýho ? me se to da celkem omezeny ten program vzhledem ke sve velikosti ... sice plno zvuků, FX a tak ... ale nejak sem nikde nenarazil na obyčejný výběr nástrojů a notovou stupnici
Když jsem začínal s tvorbou hudby, měl jsem Magix Techno Maker takže vim o co se jedná.
Hands-up!
Skus tohle,
http://scarab-music.com/tutorials/flstu ... cavsny.pdf
ale podle mě je Reason 3 lepší a jsou nato i dobrý návody. Nebo Ableton Live, ten je dobrej hlavně pokud používaš Loopy.
http://scarab-music.com/tutorials/flstu ... cavsny.pdf
ale podle mě je Reason 3 lepší a jsou nato i dobrý návody. Nebo Ableton Live, ten je dobrej hlavně pokud používaš Loopy.
Re:
Jaky je rozdil mezi FL a Reasonem? Reason me prisel dle videii prehlednejsi pro novacka. FL ma vic nastroju, zvuku?Luis píše:Fruity Loops
Reason
Reactor
Cubase
Jaky nazor mate na Logic Audio Platinum? Me prisel dost slozitej, hodne profi.