Mixed in key a Platinum notes
Mixed in key a Platinum notes
Prosim vas nema nekdo link na funkcni verzi techto programu i s medicinou? odpoved prosim pouze do PM--dik
Re: Mixed in key a Platinum notes
žádná pomoc? 
acryo píše:KUP !
Taky mas vsechny skladby koupene??? nemas ani jednu....
Ja som volakedy mal mixed in key 2 verzie, a potom som zistil ze to nefunguje spravne(original mozno ano a mozno nie, su o tom rozne diskusie a debaty na webe) ale viem ze crack verzie nefunguju spravne... ono je to makacka ale da sa na to vytrenovat aj usi...myslis ze top djs ako taky tiesto tam ma pisane 3A? tazko.. to len Guetta zapredal svoj ksicht aby si to ludia kupovaliBobo69 píše:acryo píše:KUP !
Taky mas vsechny skladby koupene??? nemas ani jednu....
Na key kaslu..potrebuju spis neco co by mi do tracku prihodilo skutecne BPM
WTF? tak snazim sa pomoct OK... poslem link s corkou... OK nejde tak ako ma... ale mas x... y... softou ktore ti ukazu bpm.... staci aj corknuty VDJ...
PEACE :wink2:
PEACE :wink2:
VDJ PRO, Pioneer DDJ-ERGO, Panasonic RP-DJ300
[quote="beatIT"]
...myslis ze top djs ako taky tiesto tam ma pisane 3A? tazko.. to len Guetta zapredal svoj ksicht aby si to ludia kupovali[/quote]
Popravdě řečeno musím oporovat, hodně světových DJs mají (měli) udělaný systém CD tak jak ve videu Armin... na jednom CD jeden track a k němu na obalu popisky.... jde tam vidět okolo 1:05 jak má co napsané na CDčkách.... dnes už mají vše prohnané recordboxem a tam už mají otagované a to už ukazuje rovnou KEY pak...
Ovšem je pravda že stačí uši abys poznal zda je to 3A nebo 9B - ten rozdíl u stejného hudebního stylu je poznat vcelku, aspoň já to tam slyším - nevím co přesně ale je to jiné a identické
VIDEO link (kdysi jsem to viděl celé a vzpomněl jsem si že tam popisuje jak má uspořádané CD a ssd kartu s cue bodama): http://www.youtube.com/watch?v=dN5lutezN4w
...myslis ze top djs ako taky tiesto tam ma pisane 3A? tazko.. to len Guetta zapredal svoj ksicht aby si to ludia kupovali[/quote]
Popravdě řečeno musím oporovat, hodně světových DJs mají (měli) udělaný systém CD tak jak ve videu Armin... na jednom CD jeden track a k němu na obalu popisky.... jde tam vidět okolo 1:05 jak má co napsané na CDčkách.... dnes už mají vše prohnané recordboxem a tam už mají otagované a to už ukazuje rovnou KEY pak...
Ovšem je pravda že stačí uši abys poznal zda je to 3A nebo 9B - ten rozdíl u stejného hudebního stylu je poznat vcelku, aspoň já to tam slyším - nevím co přesně ale je to jiné a identické
VIDEO link (kdysi jsem to viděl celé a vzpomněl jsem si že tam popisuje jak má uspořádané CD a ssd kartu s cue bodama): http://www.youtube.com/watch?v=dN5lutezN4w
Hih, na týhle DJ stagi jsem letos byl
Je to v Ministry of Sound v Londýně - LOFT stage. Tu noc se tam jelo moje oblíbený electro.