Je tu nekdo kdo ovlada Reason 4?
Je tu nekdo kdo ovlada Reason 4?
Je tu nekdo kdo ovlada Reason 4? Nejsem schopen se v tom zorientovat
.
Re: Je tu nekdo kdo ovlada Reason 4?
No sice hodně málo ale tak trošku no
Co potřebuješ konkrétního??
Pár let jsem dělal ve verzi 3, teď dělám ve 4ce. Avšak jen občasně
jednou za týden. Pokud budu vědět, rád posloužím.
ReproMania.NET
Máme zde jednoho odborníka, jeho ctěné jméno je Prema van Smuuf. Tvrdí, že v Reasonu pracuje již 9 let. Mno at je to pravda nebo ne, tak jeho práce dosvědčuje, že ten kluk umí. Má vinikající zvuk a jeho tracky mají hlavu a patu a některé jsou doslova návykové, viz. track "Stranglet".
Zkus ho zkontaktovat na jeho blogu http://pvs.blog.cz/ nebo se alespon podívej na jeho práci, doporučuji.
nemuzu prijit na to jak automatizovat ruzne cinnosti. matrix mam prioijenej na synth a chci nejak z automatizovat kroteni vsema moznyma cudlikama
. myslel jsem, ze dam record a budu kroutit a ono se to cele nejak zaznamena , ale tudy cesta nevede 
PVS umi , jeho tracky jsem slysel. neslozime se a neusporadame nejakou reason session ? PVS by nam mohl prednaset
.
PVS umi , jeho tracky jsem slysel. neslozime se a neusporadame nejakou reason session ? PVS by nam mohl prednaset
jsem pro :biggrin2:
2x Technics SL-1200Mk2
Allen&Heath Xone:22
Sennheiser HD25-1 II
Allen&Heath Xone:22
Sennheiser HD25-1 II
No automatizuje se tak, že klikneš pravým tlačítkem na prvek, který chceš automatizovat a zvolíš hned tu první položku "Edit Automation" a v sequenceru ti pod note line naskočí další lajna kde si můžeš klasicky tuštičkou nakreslit průběh automatizace. Jinak automatizovat se dá snad všechno, ale nejlepší je dávat automatizaci třeba v syntetizéru na knob frekvence ve filtru, z toho se dají dostat pěkný nájezdy. :wink2:
Jj tohle delam taky, ale uz jsi zkousel automatizovat linefadery aby jezdily ve stylu Jeffa Milligana? To je teprve necoMr.Stu píše:...nejlepší je dávat automatizaci třeba v syntetizéru na knob frekvence ve filtru, z toho se dají dostat pěkný nájezdy. :wink2:
Propellerhead Reason 4.0
No jelikož ted nějak na Reason není čas, tak ne
Ale pokud se chvilka najde, tak vyzkouším 
Preco si sa rozhodol prave pre tento soft? Myslim teda Raeson
No já osobně jsem dlouho přemýšlel nad dvěma softy. FL studio a Reason 4. Jelikož kamarád Reason vlastní a dělá v něm již nějaký ten pátek, tak mi i vysvětlil základy v něm a docela se mi zalíbil i celkový interface. Vždyť poskládání samotných mašinek do racku je přeci velice reálné a propojování je slast. Jinak FL studio je určitě fajn program, ale dle mého se v něm až moc pracuje se samply a já radši tvořím zvuky vlastní...a taky se mi zdá až moc náročný na zvukovku oproti Reasonu.
Paci sa mi tvoj postoj
. Je narocny na zvukofku? Je to mozne ale to mi neva nakolko ju mam dosti vykonnu. To ze si chces vsetko vyrobit sam je velmi pekne a drzim ti v tom palce.
No já jsem FL studio zkoušel jenom demo a moje integrovaná zvukovka si s tím moc neporadila (zvuk se při přehrávání zadrhával a sekal). Když jsem zapojil svoji konzoli Digital jockey od Reloopu s integrovanou zvukovkou a přehnal to přes ni tak vpoho. S Reasonem ten problém nemám, frčím si klidně z integrovaný zvukovky z notasu (to není moc profesionální
) a i když si tam naházím mašinek spousty tak zvuk jede jak má :wink2: ..... Jinak jako tvorba hudby je moc pěkná věc, ale je to neskutečně těžké spokojit se s nějakým vlastoručně vytvořeným zvukem. Většinou si jen tak pustím Reason a hodinu točím s knoflíkama a hledám zvuk, který by se mi líbil. Až jsem zhruba spokojen, tak s ním udělám melodii a vyčerpán program vypnu
Takhle se asi nikdy k finálnímu produktu nedohrabu, ale mě to prostě baví zkoušet různý efekty a co to se zvukem udělá a tak 
-
prema_van_smuuf
No LOL teda
Člověk se tu pár měsíců nevokáže a hned se tu o sobě dozvídá takovéhle věci
.. no ne, pobavil jsem se 
http://soundcloud.com/prema-van-smuuf
http://smuuf.bandcamp.com
http://smuuf.bandcamp.com
hej v Reasonu 4 sem udělal už dost věciček abych mohl naučit někoho jinýho jak vněm dělat... předem řeknu že to je dost složitý a raději doporučím Ableton který se také dá použít na skládání hudby a je také skvělej... jinač reason no je to vpodstatě primitivní stačí jen vědět co je co... jestly chceš rady nebo něco tak piš PM