Je nekde ABLETON SCHOOL?
Je nekde ABLETON SCHOOL?
Asi se to sem moc nehodí,ale stejně : Prostě bych potřeboval sehnat někoho kdo ovládá Ableton a byl by schopnej u dělat pro mně nějáký školení , samozřejmně placený školení....
Naposledy upravil(a) admin van buuren dne 07 srp 2008 18:52, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Tema je vice inzerat nez namet k diskuzi !
Důvod: Tema je vice inzerat nez namet k diskuzi !
Re: Je nekde ABLETON SCHOOL?
sehnal jsi někoho?LUKAS B píše:Asi se to sem moc nehodí,ale stejně : Prostě bych potřeboval sehnat někoho kdo ovládá Ableton a byl by schopnej u dělat pro mně nějáký školení , samozřejmně placený školení....
2xTechnics SL1210 MK5+Denon DN-X1100+Serato+RCF+Seen. HD25
primo skola nevim, ale delaj se v Praze tak 2* do roka ableton workshopy, ale je to spis o pokrocilejsich vecech
skus sa na niekoho nakontaktovat a dohodnut, aj mna to uz napadlo, ale najprv to skusim s tutorialmi, ked sa to milion ludi nauci, tak preco nie ja?
p.s: da sa to, videl som dokopy asi 8 minut tutorialu a uz viem vytvorit pekny loop.
p.s: da sa to, videl som dokopy asi 8 minut tutorialu a uz viem vytvorit pekny loop.
ableton tutorial how to sound like trance: http://www.megaupload.com/?d=DF9Q66PF
21.1.2012 Ableton workshop v Pze. Rád bych šel, ale máme zaplacenou chatu na horách od 14. do 21. Možná to zabalim a přijedu do Phy o den dřív. Třeba se tam potkáme
"LOL" sorry ale školenie/workshop na ABLETON?!
šak ja som sa základy naučil za deň, dva a za týždeň som už na tom makal akoby som s tým narodil