Jak udělat jeden efekt?...

Reason, FL Studio, Cakewalk, atd.
Odpovědět
Neeo
Příspěvky: 5
Registrován: 08 pro 2009 10:14

Jak udělat jeden efekt?...

Příspěvek od Neeo » 09 pro 2009 14:11

Zdravim, potřeboval bych poradit, jakym zpusobem udělat takovej efekt, nevim jak to popsat, no prostě takovy zasmyčkováni či zamrznuti. Dneska to použivá skoro každej a já furt nevim jak na to :confused2: , existuje na to třeba nějaky VSTčko, ktery bych nacpal do fruity loops?

Tady jsou ukázky:

Kód: Vybrat vše

http://www28.zippyshare.com/v/7898145/file.html

Kód: Vybrat vše

http://www21.zippyshare.com/v/56895374/file.html

honcka
Příspěvky: 1912
Registrován: 09 dub 2009 14:11

Re: Jak udělat jeden efekt?...

Příspěvek od honcka » 10 pro 2009 09:03

v Abletonu se to jmenuje Beatrepeat
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS

CHooZE
Příspěvky: 15
Registrován: 12 pro 2009 17:41

Re: Jak udělat jeden efekt?...

Příspěvek od CHooZE » 12 pro 2009 17:46

Pokud schanis VST tak tohle to umi (mimo jine)....
http://www.kvraudio.com/get/1904.html

Neeo
Příspěvky: 5
Registrován: 08 pro 2009 10:14

Re: Jak udělat jeden efekt?...

Příspěvek od Neeo » 15 pro 2009 20:22

Omg, zkoušel jsem hledat všechny možny názvy, ale slovičko repeater mě vubec nenapadlo :biggrin2:
CHooZE, aaa diky moc, přesně tohle jsem si představoval :!:

djmariomix
Příspěvky: 6
Registrován: 06 pro 2009 23:48

Re: Jak udělat jeden efekt?...

Příspěvek od djmariomix » 17 pro 2009 22:40

Ahoj , potřeboval bych poradit, jakym zpusobem udělat takovej efekt tady je ukázka http://www.youtube.com/watch?v=AQymuVgdBeg mixu je se to v sony acid 6 ale vubec nevim jak to udělat, existuje na to VST Plugin? Porad te mi prosim předem děkuji Mario

Neeo
Příspěvky: 5
Registrován: 08 pro 2009 10:14

Re: Jak udělat jeden efekt?...

Příspěvek od Neeo » 21 pro 2009 17:16

Jestli myslíš takový to rozsekání vokálu, tak napřiklad ve fruitech je na to VST s názvem "Fruity Slicer"

Xakroo
Příspěvky: 183
Registrován: 05 čer 2008 14:03

Re: Jak udělat jeden efekt?...

Příspěvek od Xakroo » 22 led 2010 17:51

Ještě bych typl, že je tam vocoder a pitch schifter. .)

djmariomix
Příspěvky: 6
Registrován: 06 pro 2009 23:48

Re: Jak udělat jeden efekt?...

Příspěvek od djmariomix » 22 črc 2010 13:51

A šlo by to take udělat Sony Acid pro 7 nechci Fruj ty

Odpovědět