zdravim, je tady mezi vama vubec nekdo kdo na fruitu dela??
ja robim ve FL3 uz tretim rokem.neco uz mam zmaknuty a neco mi porad unika. zajimalo by me taky jesli se to neda nejak propojit s nakym hardwarem nebo cimkoli aby to bylo ZIVJEJSI.
takze kdo ma naky zkusenosti nebo tipy tak plese piste..dik
FRUITY LOOPS
Re: FRUITY LOOPS
Jasně, já dělám ve FL. Pokud chces něco vědět, kontakuj mě přes PM nebo přes ICQ.dest_87 píše:zdravim, je tady mezi vama vubec nekdo kdo na fruitu dela??
ja robim ve FL3 uz tretim rokem.neco uz mam zmaknuty a neco mi porad unika. zajimalo by me taky jesli se to neda nejak propojit s nakym hardwarem nebo cimkoli aby to bylo ZIVJEJSI.
takze kdo ma naky zkusenosti nebo tipy tak plese piste..dik
taky tvořím vlastní hudbu v FL.
Výborná věcje koupit si knížku "Vytváříme a mixujeme hudbu v programu FL Studio" cena se pohybuje okolo 300,-
dále doporučuju propojit s nějakým midi kontrolerem (shodou okolností má moje ségra našláplej keyboard od yamahy,kterej funguje i jako midi-controller)
a pak už je zkoušet zkoušet a zkoušet..
Sami budete koukat jak ste dobří..
Výborná věcje koupit si knížku "Vytváříme a mixujeme hudbu v programu FL Studio" cena se pohybuje okolo 300,-
dále doporučuju propojit s nějakým midi kontrolerem (shodou okolností má moje ségra našláplej keyboard od yamahy,kterej funguje i jako midi-controller)
a pak už je zkoušet zkoušet a zkoušet..
Sami budete koukat jak ste dobří..