fl studio - hraní

Reason, FL Studio, Cakewalk, atd.
Odpovědět
DJ PATR1CK
Příspěvky: 27
Registrován: 08 črc 2010 14:49

fl studio - hraní

Příspěvek od DJ PATR1CK » 22 srp 2010 13:19

mám prozbycku rad bych vedel jak mam do fl studio 9 dostat zvuky z mych klaves ?? de to ?? vsti pluginy me nestacej

DjMatisS
Příspěvky: 530
Registrován: 30 pro 2008 01:50

Re: fl studio - hraní

Příspěvek od DjMatisS » 23 srp 2010 09:44

porid si zvukovou kartu se vstupem kterej bude odpovidat klavesam a proste nahravej zvuk misto midi... Co je na tom tezkyho? Co mas za klavesy?
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

DJ PATR1CK
Příspěvky: 27
Registrován: 08 črc 2010 14:49

Re: fl studio - hraní

Příspěvek od DJ PATR1CK » 23 srp 2010 15:01

no to je divný třeba v cubase mi ty zvuky hrajou hned a žádnou kartu mít nemusim a co když si koupím zvukovej modul jak to udělám ??

DJ PATR1CK
Příspěvky: 27
Registrován: 08 črc 2010 14:49

Re: fl studio - hraní

Příspěvek od DJ PATR1CK » 23 srp 2010 15:20

tak uz sem na to prisel ale ukazalo se mi jen 128 misto 500 jak je tam mam dostat ty ostatni

DjMatisS
Příspěvky: 530
Registrován: 30 pro 2008 01:50

Re: fl studio - hraní

Příspěvek od DjMatisS » 24 srp 2010 08:03

mozna kdybys aspon popsal blíže ty "klávesy"... Připojuješ to přes usb, nebo jak?
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

DJ PATR1CK
Příspěvky: 27
Registrován: 08 črc 2010 14:49

Re: fl studio - hraní

Příspěvek od DJ PATR1CK » 24 srp 2010 12:33

no klávesy sou zapojeny pres usb sou to jen stary yamahi ale casem si chci koupit syntezator yamaha motif rack xs a zajimalo by me jestly bude nejak vyuzitelnej v fl studio ??? a k tem klavesam nevim jak dostat z nich vsechny ty zvuky v fl studio je jen ten pluin midi out a tam se mi z obrazi 128 zvuku a jeste nejde dat do mixeru

Odpovědět