Editor na michani wavu s ruznym BPM

Reason, FL Studio, Cakewalk, atd.
norman_cook
Příspěvky: 151
Registrován: 21 bře 2007 23:49

Editor na michani wavu s ruznym BPM

Příspěvek od norman_cook »

znamy me pozadal abych mu udelal nejakou music k jeho domacimu videu. predstava je takova ze co scena to jeden track nebo smycka. michat na gramcich nebo cd by to bylo moc slozity. kazdy zaber ma kolem minuty.
uz jsem kdysy resil neco podobneho, ale tam nebyl pozadavek na tanecni smycky, tak jsem to splacal v audacity.

ted potrebuji neco co mi hodi smycky na stejne BPM a ja si to tam nejak naskladam pod sebe a vedle sebe, podle casu zaberu z videa. samozrejme ze je nutne aby s tim tam slo posouvat ve vodorovnem smeru abych mohl napasovat na sebe beaty. dalsi veci je regulace hlasitosti v prubehu smycek.
pridavam ilustrativni obrazek, snad z toho pujde pochopit jak to myslim.
nejjednoduseji receno potrebuji v nejakem editoru splacat mix z minutovych smycek s ruznym bpm aby to znelo jak michanyna gramcich nebo cd.

tady je ten obrazek:

Kód: Vybrat vše

=====   =====
    ======

Kenny
Příspěvky: 266
Registrován: 23 zář 2007 20:40

Příspěvek od Kenny »

třeba Ableton Live...... možná v Demo verzi by to šlo taky

norman_cook
Příspěvky: 151
Registrován: 21 bře 2007 23:49

Příspěvek od norman_cook »

ja se spis shanim po nejakem vicestopem wav editoru ktery by to umel

Thund3R
Příspěvky: 48
Registrován: 06 čer 2007 23:44

Příspěvek od Thund3R »

Napada mě Adobe Audition,ale mám strach že v něm nejde song zrychlit,zpomalit :cry:
Energy Uplifting Trance = Thund3R Style
In Trance we Trust :)

Kenny
Příspěvky: 266
Registrován: 23 zář 2007 20:40

Příspěvek od Kenny »

norman_cook píše:ja se spis shanim po nejakem vicestopem wav editoru ktery by to umel
vim co máš na mysli, a v tom Ablu to jde můžeš tam nasázet stop pod sebe kolik chceš, ale je to trochu složitější, zkoušel jsem demo a tam to jde ale než se s tim člověk naučí to trvá

PVD
Příspěvky: 136
Registrován: 08 bře 2007 23:25

Příspěvek od PVD »

nejlepsi asi bude pouzit neco jako byl musix magix maker. tam jsi daval wavy do stop presne jak pises, ale nevim jak to tam bylo se zmenou bpm. pak byli jeste propracovanejsi programy jako acid a sound forge vegas, ale ty jsem nikdy nezkousel, takze nemuzu rict jak na tom jsou

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Příspěvek od hoolifan »

co takhle mixmeister tam sice přesně BPM nenastavíš ale je tam funkce beatmatch a tím se to automaticky srovná..když budeš mít ty samply +- 5BPM tak to bude v klidu..a stop můžeš mít kolik chceš...
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

norman_cook
Příspěvky: 151
Registrován: 21 bře 2007 23:49

Příspěvek od norman_cook »

a mas ten soft?

LuKyss
Příspěvky: 179
Registrován: 15 bře 2007 17:28

Příspěvek od LuKyss »

ReproMania.NET

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Příspěvek od hoolifan »

mam sice crack..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

Buchy
Příspěvky: 190
Registrován: 28 črc 2007 19:13

Příspěvek od Buchy »

Magix music maker - to pouzivam ja ... (na michani ruznych wav stop...) ... rozhodně ne na skládání hudby :D Akorát tento program má trošku nevychytané změny BPM bez změny tóniny ... jde to ale je to moc slyšet...

norman_cook
Příspěvky: 151
Registrován: 21 bře 2007 23:49

Příspěvek od norman_cook »

to ten mixmeister bude asi lepsi ne?

norman_cook
Příspěvky: 151
Registrován: 21 bře 2007 23:49

Příspěvek od norman_cook »

tak mixmeister nic moc, kope se to :cry: dela to z housu drumik :lol:

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Příspěvek od hoolifan »

norman_cook píše:tak mixmeister nic moc, kope se to :cry: dela to z housu drumik :lol:
mě docela vyhovoval.. no ale to kopání tam místy bylo nevyhnutelné.. přece je to starší program..ale je vážně lepší než magix music maker.. ten sem doma taky kdysi měl
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

Hulin
Příspěvky: 5
Registrován: 10 pro 2007 15:17

Příspěvek od Hulin »

a nešel by na tohle použít ACID?

Odpovědět