Čo si myslíte ?
Čo si myslíte ?
Ahoj, mám 14 (zachví?u 15
) rokov a snažím sa sklada? nejaké veci na FL Studiu. Bol by som ve?mi zvedaví ?o poviete na to, ?o som zložil. Prosím napíšte svoj názor, kritiku, pochvalu, ?o len chcete. Rád sa pou?ím
Re: Čo si myslíte ?
pokud tě to baví, tak skládej skládej, je to jen dobře !! 
song moc nehodnotim, tenhle styl je úplně mimo mě, ale myslím si, že na to kolik ti je, tak slušný
song moc nehodnotim, tenhle styl je úplně mimo mě, ale myslím si, že na to kolik ti je, tak slušný
2x Traktor Kontrol X1 / Traktor Audio 10 / Traktor Pro 2.6.8 || Fuckin' Hipster Techno
na pospajanie samplov staci zakladna skola a davat trosku pozor na matematike .... vytvoril som song/track/skladbu, je trosku o niecom inom ako o matematike, kde si vzorec s hodnotami stiahnem z netu
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II
Tak super, ďakujem za názorStay.ONE píše:pokud tě to baví, tak skládej skládej, je to jen dobře !!
V tomto som nepoužil ani jeden samplenema.dj píše:na pospajanie samplov staci zakladna skola a davat trosku pozor na matematike .... vytvoril som song/track/skladbu, je trosku o niecom inom ako o matematike, kde si vzorec s hodnotami stiahnem z netu