Aktivni monitory
Aktivni monitory
Zdravim vsechny, chystam se koupit aktivni referencni monitory pro poslech v blizkem poli a byl bych rad kdyby se nekdo podelil o sve zkusenosti. Predem dekuji za odpovedi.
Thovt
Thovt
souhlas s bussym...M-Audio nebrat! Peclive jsem si vybiral monitory asi mesic, prolezl jsem radu diskusnich for a recenzi, dost veci mam taky od kamaradu a par co mi rekli me usi.
YAMAHA, KRK, Alesis, Fostex, Tapco, to jsou znacky, ktere stoji za uvazenou. Pokud ale nemyslis studiove monitory a chces to jenom na hrani, pak je to do urcite miry jedno, to je fakt.
YAMAHA, KRK, Alesis, Fostex, Tapco, to jsou znacky, ktere stoji za uvazenou. Pokud ale nemyslis studiove monitory a chces to jenom na hrani, pak je to do urcite miry jedno, to je fakt.
No ono Truthy nejsou zle bedny, kdyz vemes v potaz cenu a myslim si osobne ze se na nich kvalitni material da namichat.A vim ze 2030 je pomerne dobra bedna neschovava tolik stredy jako 2031.
Jinak co jsem mel moznost poslechnout tak Fostexy PM1 nezneli vubec spatne..Nebyli zle ani Alesis Active Mk2 ale zdalo se mi jako by s basem nebylo neco v poradku me nesedely.
BX5 od m-audia zneli jako by byl na nich nejaky filtr nebo tak neco...nevim porad neco schovavaly...
A ted mam v umyslu si jit poslechnout samsony jejich serii resolv protoze ani ja nemam jeste tak vybrano.
Jinak co jsem mel moznost poslechnout tak Fostexy PM1 nezneli vubec spatne..Nebyli zle ani Alesis Active Mk2 ale zdalo se mi jako by s basem nebylo neco v poradku me nesedely.
BX5 od m-audia zneli jako by byl na nich nejaky filtr nebo tak neco...nevim porad neco schovavaly...
A ted mam v umyslu si jit poslechnout samsony jejich serii resolv protoze ani ja nemam jeste tak vybrano.
Re: Monitory
mam doma modely B2031A a nemuzu si stezovat. Tehdy byly za 14 000, dneska uz jsou levnejsi. Jsou ve dreve, aktivni, takze kazda bedna ma svuj kvalitni zesilovac. Bedny nejsou mini, takze vykon na urovni. Jinymi slovy, za tu cenu, nekup toThovt píše:Jde mi o studiove monitory, delam vlastni instrumentalky. Zaznamenal sem pomerne ruznorode nazory na Behringer TRUTH, mate s nimi nekdo zkusenost?
Re: Monitory
Třeba MaxistoreThovt píše:Este mi prosim poradte, kde vsude se v Praze daj poslechnout naky monitory.
Dik moc.
-
aston.havoc
akt. monitory
Mám doma asi rok monitory M-Audio BX-8a a jsem spokojen. Sety na tom nahrávám dobře a při skládání mi taky dobře slouží. Faktem je, že trochu víc basujou, ale ne na úkor celkového zvuku. Detaily se tam nechají slyšet taky dobře a nikdy není problém basy stáhnout. Hotovou skladbu je stejně potom dobré poslechnout ve sluchátkách a na jiných monitorech, aby byl slyšet rozdíl a dotáhnout to masteringem. Pokud chce někdo kvalitu, ať se podívá na monitory od Mackie, ale tam je cena jedné bedny za cenu dvou jiných 
http://www.djdrex.com | http://soundcloud.com/tomas_drex