Acapella

Reason, FL Studio, Cakewalk, atd.
Odpovědět
L.S.D.
Příspěvky: 6
Registrován: 04 dub 2008 19:22

Acapella

Příspěvek od L.S.D. » 08 led 2009 00:09

Ahoj mam problem, podarilo se mi sehnat spoustu Acapellas napr. od 50cent, Busta Rhymes,Kylie Minogue...jenze nevim jak to dobre spojit s trekem, ja skaldam v FL a predevsim Dnb takze nekde okolo 175bpm, problem je ze nevim na jakym bpm sou ty acapely nahrany ...pride me ze tady pro to je FL takovy nesikovny nevite o nejakym programu ve kterym se s tim dobre pracuje nebo nemate s tim nekdo zkusenosti,..dik za kazdou radu

Kenny
Příspěvky: 266
Registrován: 23 zář 2007 20:40

Re: Acapella

Příspěvek od Kenny » 08 led 2009 04:23

v Abletonu
Korg Zero 4, 2x Pio. CDJ 1000Mk3, HDJ 1000, pouzdra na CD - UDG :)

1Rozy6
Příspěvky: 118
Registrován: 28 říj 2007 11:58

Re: Acapella

Příspěvek od 1Rozy6 » 08 led 2009 11:47

Nebo je dobrý si to hodit na gramce přes nějakej prográmek např. Traktor, na jeden si dát instro na druhej accapelu a srovnávat pomocí pitche a pak si to jen nahrát a máš hotovo.
SA12X,innoFADER,Numark TT500,M44-7,Traktor Scratch,Axiom 25,AV40.

Vinnie Smash
Příspěvky: 10
Registrován: 02 led 2009 16:04

Re: Acapella

Příspěvek od Vinnie Smash » 08 led 2009 14:36

Hej a kde si vzal ty accapely?????? :geek2:

amdman
Příspěvky: 130
Registrován: 29 dub 2008 15:13

Re: Acapella

Příspěvek od amdman » 08 led 2009 18:43

Kdyz delam remix tak si natahnu akapelu do vdj a kouknu kolik ma bpm pak si otevru FLko nastavim to samy bpm a dam tam jenom bici abych zjistil jestli vdj nekecal...no pak udelam zvlast beat a nakonec to smicham zase ve vdj... :D
Hraju na cokoli co mi přijde pod ruce...

L.S.D.
Příspěvky: 6
Registrován: 04 dub 2008 19:22

Re: Acapella

Příspěvek od L.S.D. » 11 led 2009 14:42

Jj diky za pomoc...v tom traktoru to jde ale neni to moc presny,hlavne si to tam nemuzu rozdelit na kousky a pracovat s kazdou casti zvlast... skousim to ted smichat v ACIDU a celkem to v tom jde je to god program.Jinak akapely sem stahul z netu pokud by mel nekdo zajem tak sem muzem domluvit

1Rozy6
Příspěvky: 118
Registrován: 28 říj 2007 11:58

Re: Acapella

Příspěvek od 1Rozy6 » 19 led 2009 14:20

Amdman nice postup, taky dobrý na tvorbu remixů good idea.
SA12X,innoFADER,Numark TT500,M44-7,Traktor Scratch,Axiom 25,AV40.

Kok1N
Příspěvky: 8
Registrován: 02 pro 2008 00:14

Re: Acapella

Příspěvek od Kok1N » 20 led 2009 08:40

v FLku je to uplně jednoduchý, stačí mit originalní track, zistit jaky ma BMP, pak to dej do FLka a nastav tam stejný bmp jako má ten track. pak stačí jen změnit bpm flka na tech 170 třeba, ten track "stretchnout" do stejny pozice a pak tu acapella srovnat podle toho ;)

Kok1N
Příspěvky: 8
Registrován: 02 pro 2008 00:14

Re: Acapella

Příspěvek od Kok1N » 20 led 2009 08:41

jo a hlavně pak resetovat pitch tý acapelly ;)

//
proč tady není edit? :P

Marino69
Příspěvky: 17
Registrován: 13 kvě 2009 14:34

Re: Acapella

Příspěvek od Marino69 » 13 kvě 2009 14:42

Ako bolo uz vyssie pisane tak bud v abletone ale pokial chce pouzit FL tak ti odporucam si tu acappellu nastrihat na casti..prva sloha, refren, druha slova a podobne..takto si to potom jednotlivo mozes naukladat do audioclipov a das autodetec bpm. ja som to vzdy takto robil a vzdy to bolo tak jak to ma byt..jednoznacne pouzit celu stopu naraz je dost neprakticke.

konszpic
Příspěvky: 451
Registrován: 28 lis 2010 13:57

Re: Acapella

Příspěvek od konszpic » 29 čer 2011 12:07

Znovu otevřu toto téma o akapelách, jenže s dotazem na vás.

Máte někdo dobrý zdroj na acapelly ? ACAPELLAS4U nějak nejede a tam se dalo i něco najít, ovšem ať hledám kde hledám tak na Scatmana nemožu tu acapellu najít :-D

Odpovědět