Ableton

Reason, FL Studio, Cakewalk, atd.
Odpovědět
DJakki
Příspěvky: 12
Registrován: 28 říj 2011 20:07

Ableton

Příspěvek od DJakki »

Zrdavím, není v Česku něco jako ableton school nebo něco podobného ?


DJakki
Příspěvky: 12
Registrován: 28 říj 2011 20:07

Re: Ableton

Příspěvek od DJakki »

Díky :)

samix
Příspěvky: 5
Registrován: 07 úno 2013 23:32

Re: Ableton

Příspěvek od samix »

zdravim prosim vas,nevi nekdo jak sekat beat v abletonu mam na mysli proste tak jako kdyz se sekne skrablí cedo,to dela efekt?snad jsem definoval svoji otazku dobre k pochopeni popřipade dekuji za kazdou odpoved....peace :D

samix
Příspěvky: 5
Registrován: 07 úno 2013 23:32

Re: Ableton

Příspěvek od samix »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jUDIfQNPYB4[/youtube]
Vy nekdo co je to za kontroler???

Paťa
Příspěvky: 32
Registrován: 02 kvě 2012 15:49

Re: Ableton

Příspěvek od Paťa »


samix
Příspěvky: 5
Registrován: 07 úno 2013 23:32

Re: Ableton

Příspěvek od samix »

jo chlape,tak to mas dobrej pocit to bude urcite on :wink2: ....a nevedel by sis rady s tou moji predchozi otazkou?i tak dik

konszpic
Příspěvky: 447
Registrován: 28 lis 2010 13:57

Re: Ableton

Příspěvek od konszpic »

samix - audio effects - beat repeat a tam jsou různé parametry toho efektu :)

pokus omyl a dojdeš na to jak to chodí :)

samix
Příspěvky: 5
Registrován: 07 úno 2013 23:32

Re: Ableton

Příspěvek od samix »

ok tak zatim diky moc....jdu to testnout jeste se ozvu jak to dopadlo

samix
Příspěvky: 5
Registrován: 07 úno 2013 23:32

Re: Ableton

Příspěvek od samix »

konczpic dekuji za velmi prinosnou radu,funguje to!jo a jeste jsem se chtel zeptat na jednu vec kdyz mam FL 11 plnou verzi tak tam je docela dost dobrejch vst plug inu a moje otazka zni jestli je muzu pouzivat i v abletonu???jestli muzu tak kam mam slozku s plug inama ulozit aby mi ji ableton nasel?stalo se mi uz nekolikrat ze kdyz jsem ji rozbalil v abletonu tak ta slozka byla prazdna i kdyz jsem si jistej ze slozka prazdna neni a jinak v preferens(nastaveni)mam vst zapnuto tak please nejakej odbornik pres vst najdese??? : :shock:

dusanmsk
Příspěvky: 25
Registrován: 13 úno 2013 09:37

Re: Ableton

Příspěvek od dusanmsk »

FL pluginy nie su VST ( teda nie tie, co sa distribuuju s FL Studiom ), takze si ich do Abletonu nenahras. Niektore ( vacsinu ) z FL pluginov ale ImageLine predava ako samostatny VST bundle, pohladaj na ich strankach. Otazkou je, ci tie pluginy za tie prachy stoja.

EVO
Příspěvky: 570
Registrován: 23 srp 2007 19:51

Re: Ableton

Příspěvek od EVO »

pusť si FL studio v Abletonu jako rewire;-)

Odpovědět