Jo a ještě jeden dotázek...píšete tu že když už...tak pro tyto operace nepoužívat formát MP3...tak jaký formát tedy zvolit???
Abdobe Audition
Abdobe Audition
CHLAPY ZASE ACAPELLA:)už jsem sem jednou psal...odpověď byla rohlík a mouka
Nicméně já bych se pro remixing spokojil i s nějakou tou vyfiltrovanou acapellou...našel jsem návod jak tohle udělat ve virtual dj,za pomocí knock out pluginu,ale už jsem nesehnal ten plugin
Potom abdobe audition a to můžu u toho sedět hodiny a dělat to podle návodu z youtube (kterejch tam jsou desítky),ale nedaří se...
Může někdo poradit jakej program teda zvolit a hlavně jak potom v tom danym softu na to aby si člověk mohl udělat nějakej poslouchatelnej remix???Spousta z vás tady o tom vyfiltrování psala poraďte.Vim že a že tam ve spod stejně nějaký instro hraje a výsledný zvuk neni nej,ale poraďte jak aspoň na tuhle acapella z nouze ctnost.
díky...
Jo a ještě jeden dotázek...píšete tu že když už...tak pro tyto operace nepoužívat formát MP3...tak jaký formát tedy zvolit???
Re: Abdobe Audition
asi tě to nepotěší, ale muj názor na věc je ten, že takhle vytvořená rádoby accapella, prostě vyfiltrovaný frekvence ze standartního tracku, neni ani ta z nouze ctnost accapella, ale prostě nepoužitelnej odpad, možná tak použitelnej na domácí zkoušku remixů, něco ve stylu vyzkoušet si, "jak to prostě funguje", ale na žádnou serióznější a ani použitelnou práci to opravdu neni :wink2:
EVO píše:asi tě to nepotěší, ale muj názor na věc je ten, že takhle vytvořená rádoby accapella, prostě vyfiltrovaný frekvence ze standartního tracku, neni ani ta z nouze ctnost accapella, ale prostě nepoužitelnej odpad, možná tak použitelnej na domácí zkoušku remixů, něco ve stylu vyzkoušet si, "jak to prostě funguje", ale na žádnou serióznější a ani použitelnou práci to opravdu neni :wink2:
no jo :sad2: ale jak si teda sám doma udělat takovej hands up remix např. Anety Langerové???
-
korky_bucek
zavolaj anete ci ti neposle acapelu:D vacsina vocal v tracku sa pohybuje vo frekvencom rozsahu od tych okolo 300hz do 10000hz (vela zelezi od hlasu +-) a nevyhoda je ze gitara ci uz elektricka alebo spanielka sa pohybuje niekde v stede toho vsetkeho a to len ako priklad uvadzam ze tam mozes mat este klavir,perkusie atd. ako stoho vsetkeho chces dostat pouzitelny len vocal?
http://snd.sc/eOzpir ,kind of me style
kurvakorky_bucek píše:zavolaj anete ci ti neposle acapelu:D vacsina vocal v tracku sa pohybuje vo frekvencom rozsahu od tych okolo 300hz do 10000hz (vela zelezi od hlasu +-) a nevyhoda je ze gitara ci uz elektricka alebo spanielka sa pohybuje niekde v stede toho vsetkeho a to len ako priklad uvadzam ze tam mozes mat este klavir,perkusie atd. ako stoho vsetkeho chces dostat pouzitelny len vocal?
Pořád mi tu někdo píše jak to nejde...vim přečetl jsem toho tu o tom dost...ale pořád ještě nikdo nenapsal jak si alespoň něco vyfiltrovat...trošku...
poradí už teda někdo pls
-
korky_bucek
hej zapni si low pass filter,high pass filter a aspon 12pasmovy EQ a hraj sa a hraj kym nenajdes ten spravny tebe lahodiaci zvuk,lebo nikto ti nepovie ktore frekvencie orezat to zalezi na skladbe s ktorej chces ten vocal
http://snd.sc/eOzpir ,kind of me style
korky_bucek píše:hej zapni si low pass filter,high pass filter a aspon 12pasmovy EQ a hraj sa a hraj kym nenajdes ten spravny tebe lahodiaci zvuk,lebo nikto ti nepovie ktore frekvencie orezat to zalezi na skladbe s ktorej chces ten vocal
no hurá...ok zkusím a ozvu se...thanks!!!