Za dále nechci tady komentáře typu zas topic oničem nebo tak něco.
Chci seriózní odpovědi..jde mi prostě o průzkum.........dík
No tak když se ti nelíbí slovo zdroj tak si za to dosaď skrze co hrajete či za pomoci čeho a je to jasný (prostě jsem nevěděl jak to pořádně definovat a vtu chvíli mě nic lepšího nenapadlo)dj-johny4 píše:nechápu možnost "DVS" protože to není přece žádný zdroj hudby, lépe řečeno zdroj hudby je HD počítače (waw, mp3,...)
naprostej souhlas, ale jak je známo tak hodně známějších DJ's nemá moc rádo DVS z důvodu sahání do kabeláže během hraní atd ... na todle téma tady už mluvil felixusXakroo píše:Jako primární zdroj používám vinyly. Kupuji v zahraničních shopech, při dobrém kurzu se dají pořídit za 230 kč, použité od djs za 150-200.
Na další styly kupuji mp3, (používám mixvibes a je jedno jestli ovládáš deskou nebo cd). S nástupem cd playerů s usb vstupem můžeš hodit mp3ky na flashku, do každého playeru zasunou jednu a valit. Nebo vypálit na cd. Nebo si donést do clubu dvs a zapojit.
Vše má své výhody a nevýhody, záleží na osobní preferenci dje.
Budoucnost vydím v nějakém novém bezzstrátovém digitálním formátu na způsob FLAC, ALAC, M4A, APE.
jakou licenci mas na mysli? vzdyt nakupem tracku to zacina i konci ne? resp v praxi to je tak jak popsal o dva prispevky vyse Tola s tou OSOuDanken píše:ale OSA sprominutím je to fakt shit platit za tracky a pak ještě licenci ??? Maličko na hlavu ...
RickySho píše:jakou licenci mas na mysli? vzdyt nakupem tracku to zacina i konci ne? resp v praxi to je tak jak popsal o dva prispevky vyse Tola s tou OSOuDanken píše:ale OSA sprominutím je to fakt shit platit za tracky a pak ještě licenci ??? Maličko na hlavu ...
Je to hodně složitý nejvíc o tom asi ví Azu kterej osobně jednal s OSOURickySho píše:tak ted sem z toho mimo, ale jelikoz mam dnes dost tvrdou kocovinu tak sem asi moc tupej na to abych to chapaltakze ten dokument rika, ze kdyz si koupim mp3 z BP a zahraju ji z compu poplatek nepotrebuju ale kdyz ji zahraju z cd na ktery ji vypalim tak uz poplatek dat musim protoze to je "rozmnozenina" ...?
a nebo uplne jakejkoliv dj at uz hraje z vinylu nebo cd nebo dvs tak musi platit rocne 6k od 1.7. ??