Predelavky znamych veci do tanecnich remixu
Predelavky znamych veci do tanecnich remixu
Tanecnich remixu Depeche Mode a Madonny apd je jak safranu, ale nedavno jsem slysel i dalsi zajimave predelavky. Dost me prekvapilo, ze uz existuje i remix skladby Smells like teen spirit od skupiny Nirvana. Tesim se s jakymi popovymi nebo rockovymi predelavkami prijdete Vy

-
mastodonto
Proste tanecni hudba je daleko dal nez ostatni odvetvi. Muzes v tanecnim remixu zaparit treba na Nirvanu
. By me celkem zajimalo jak by nejaka rockova kapela hrala techno skladby a jak by na to lidi tancili
. Navleknute beaty na popove, rockove a dalsi skladby mi vubec nevadi, takze pokud o nejakych dobrych skladbach vite, tak sem s nima:
-
Martin
Cafte chlapci, ja mam rad remixy hocicoho, dokonca som minule pocul schranzovu verziu pesnicky(neviem kto to spieva v orig) a ta pesnicka mala refren "piesen je za korunu....." A bolo to fakt super.Inac sa mi paci a trosku viac sa venujem clubovym a housovym verziam.Keby ste mali nejake odporucania na stranky alebo obchody s ORIG.CD takych zanrov tak dajte vediet, viem ze je to hlavne na LP, no momentalne chcem este vyuzivat CD. DAKUJEM vopred
DJ NEO
-
norman_cook
S Bootekem je problem, ze vse vydavaji pouze na vinylech. Takze DJs hrajici z digitalnich technologii si budou muset zakoupenou desku prevezt do MP3 nebo na CD a nasledne jeste budou muset tento prevod resit s OSA, aby dane tracky meli legalni
. Prevod na digitalni medium samozrejme nebude zadarmo
. Viz diskuze v sekci OSA 
-
thebeatseek®
A co takhle tyhle? Mozna to neni ve stylu vetsiny z Vas, ale sou super, to mi teda verte!
Linkin Park vs. Jay-Z - Numb (Dark Skies Breaks remix)
Groove Armada - Superstylin (Bootleg Breaks rmx)
Unknown - Pink [Cut & Run] (The Pink Panther Theme Bootleg Breaks remix)
Madonna vs. Sourmash - Music Mash (Breaks mix)
Jen takovej malej prispevek a muj nazor!!!
Linkin Park vs. Jay-Z - Numb (Dark Skies Breaks remix)
Groove Armada - Superstylin (Bootleg Breaks rmx)
Unknown - Pink [Cut & Run] (The Pink Panther Theme Bootleg Breaks remix)
Madonna vs. Sourmash - Music Mash (Breaks mix)
Jen takovej malej prispevek a muj nazor!!!
*|*Breakbeat*|*Breaks*|*Big Beat*|*Drum & Bass*|*
-
norman_cook