Poradte nazev a interpreta skladby
Poradte nazev a interpreta skladby
Ahoj,
mam tady orisek spis pro ty kteri poslouchaj house music dloooouuho.Neznam ani interpreta a ani presny nazev skladby. Nemam ani audio ukazku a vim jen ze by se to mohlo jmenovat takot:
"everybody needsomebody"
skladba bude stara tak 10let, protoze jsem ji slysel uz v davno zapomenutym klubu Slunicko v Pha.
Je to blbej dotaz ale ta skladba me opravdu bavila a rad bych ji nekde ziskal.
Pokud nevite prosim tak me aspon neukamenujte...
mam tady orisek spis pro ty kteri poslouchaj house music dloooouuho.Neznam ani interpreta a ani presny nazev skladby. Nemam ani audio ukazku a vim jen ze by se to mohlo jmenovat takot:
"everybody needsomebody"
skladba bude stara tak 10let, protoze jsem ji slysel uz v davno zapomenutym klubu Slunicko v Pha.
Je to blbej dotaz ale ta skladba me opravdu bavila a rad bych ji nekde ziskal.
Pokud nevite prosim tak me aspon neukamenujte...
Re: Poradte nazev a interpreta skladby
ee, moc elektronicky. To co mam v hlave je klasik house s jednoduchymi zvuky ale tvrdsi(chapej jako styl od Armana v H.)
Ja to hledal na youtubu ale marne....
Ja to hledal na youtubu ale marne....
ee, mam pocit ze toto nebude tak stary jak to co mam namysli......
Picoto to nebude:-(
Picoto to nebude:-(
-
myslim, že tu verzi kterou myslíš, hrál Loutka, má ji asi i v jednom ze svejch setů na netu, buď setík z Brna nebo Plzně
Ano kamo, ja ji slysel kdyz ji hral na (myslim) radiu bonton v poradu housebox.
Tak a dokazes mi ji sem upnout, nebo dat odkaz ne ten setik abych z toho tu skladbu mohl vyriznout a dat sem pro lepsi identifikaci pls????
Jinak diky za snahu
Tak a dokazes mi ji sem upnout, nebo dat odkaz ne ten setik abych z toho tu skladbu mohl vyriznout a dat sem pro lepsi identifikaci pls????
Jinak diky za snahu

-
Jo myslel sem že už pro tebe nebude problém ten set najít, sorry, je to problém i pro mě. Asi před rokem sem je stahoval, ale teď je nemůžu nikde na netu najít, ještě to zkusim, třeba se mi i povede najít ten track, když asi oba myslíme tu stejnou verzi
-
Tak je to opravdu ten Mauro Picotto - Evribadi !!!(Instrumental Dub)!!!!, kdyžtak si to ještě najdi na beatportu a poslechni
nerikej ze by to bylo ono
By si mi udelal VLKOU RADOST.
ok zkusim to najit a pak ti dam vedet. Dekuju ti za snahu ani sem necekal ze se nekdo chytne

ok zkusim to najit a pak ti dam vedet. Dekuju ti za snahu ani sem necekal ze se nekdo chytne

-
V pohodě, na beatportu to je, taky sem to tam hledal, akorát ta verze instrumental dub