objednavka ze zahraničí
objednavka ze zahraničí
Mám dotaz. Objednal jsem si desky ze sounquake.com..desky by mi měli dorazit, ale chci se zeptat co se stane když nebudu doma a přijede kurýr? Kde si pototm budu moct sou zásilku vyzvednout? Stalo se vám to někomu, třeba i u jinýho zahraničního shopu, soudím že postup bude všude tak nak stejnej. Diky
Re: objednavka ze zahraničí
On ty desky tipuju nevozí poslýček daného obchodu (jako rozvoz pizzy) ale buďu DHL/PPL, UPS, atd, a ty mají všude depa...kol-ler píše:Mám dotaz. Objednal jsem si desky ze sounquake.com..desky by mi měli dorazit, ale chci se zeptat co se stane když nebudu doma a přijede kurýr? Kde si pototm budu moct sou zásilku vyzvednout? Stalo se vám to někomu, třeba i u jinýho zahraničního shopu, soudím že postup bude všude tak nak stejnej. Diky
jo takhle, takže dyžtak zavolat do nejbližšího depa daný firmy, nebo na naky informace jo?ToLa píše:On ty desky tipuju nevozí poslýček daného obchodu (jako rozvoz pizzy) ale buďu DHL/PPL, UPS, atd, a ty mají všude depa...kol-ler píše:Mám dotaz. Objednal jsem si desky ze sounquake.com..desky by mi měli dorazit, ale chci se zeptat co se stane když nebudu doma a přijede kurýr? Kde si pototm budu moct sou zásilku vyzvednout? Stalo se vám to někomu, třeba i u jinýho zahraničního shopu, soudím že postup bude všude tak nak stejnej. Diky
Tak snad si jim dal tzelefoni cislo ne? Takze zavolaj oni...kol-ler píše:jo takhle, takže dyžtak zavolat do nejbližšího depa daný firmy, nebo na naky informace jo?ToLa píše:On ty desky tipuju nevozí poslýček daného obchodu (jako rozvoz pizzy) ale buďu DHL/PPL, UPS, atd, a ty mají všude depa...kol-ler píše:Mám dotaz. Objednal jsem si desky ze sounquake.com..desky by mi měli dorazit, ale chci se zeptat co se stane když nebudu doma a přijede kurýr? Kde si pototm budu moct sou zásilku vyzvednout? Stalo se vám to někomu, třeba i u jinýho zahraničního shopu, soudím že postup bude všude tak nak stejnej. Diky
jojo dal, tak snad jo:)
vždycky volaj zhruba hodinu předtim než budou na adrese kam ti to doručí. Nebo aspoň já mam takovouhle zkušenost PPL, DHL je to samí (je to jedna velká přepravní firma dneska už)
spíš jak PPL ted vidívám to DHL,tak se asi trochu víc rozjely,nebo PPL je drahé 

PPL a DHL je jedna firmacrewy píše:spíš jak PPL ted vidívám to DHL,tak se asi trochu víc rozjely,nebo PPL je drahé

DHL vozí spíš objemější věci... i když není to dlouho co jsem viděl náklaďák s návěsem PPL 

Korg Zero 4, 2x Pio. CDJ 1000Mk3, HDJ 1000, pouzdra na CD - UDG 

tak to nevím,nezajímám se o to. bud si pro to dojedu nebo to někdo přivezeToLa píše: PPL a DHL je jedna firma![]()