Nazov tracku
Nazov tracku
prosím vás tu pekne nevie niekto náhodou názov tejto pesničky ?
www30.zippyshare.com/v/10460258/file.html
je to nejaká čínska haluz ...
ďakujem ...
www30.zippyshare.com/v/10460258/file.html
je to nejaká čínska haluz ...
ďakujem ...
Numark Total Control, Midi Fighter, Novation Launchpad
Re: Nazov tracku
čínština to určo není,jen zrychlena francouzština bo indie proste vychod ale urco ne činština. hod do dj programu zpomal a budes tomu rozumet a hledej
no mne to tak znelocrewy píše:čínština to určo není,jen zrychlena francouzština bo indie proste vychod ale urco ne činština. hod do dj programu zpomal a budes tomu rozumet a hledej

vyskúšam to teda ... dík

-
ou jeaaaa ďakujemdj.rainbow píše:Aneela Feat. Arash - Chori Chori (Ali Payami Dub)
:wink2:

ale veľmi pekne ti ďakujem

Čínština... Ja myslel že je Arash Arab nebo tak něco? 

no ja som si myslel že je to dačo po čínsky lebo to tak zneloeXilim píše:Čínština... Ja myslel že je Arash Arab nebo tak něco?

Nejdem nový topic zakladať. Bol som na párty a začul som tam jeden track techhouse/minimal, kde bolo na začiatku niečo také ako detiská sa smiali, kričali, a bolo tam počuť spievanie vtákov. Neviete niekto náhodou ? 

Koukam, ze jsi sehnal dobrej matros, od koho beres?
(Ted vazne, vubec me nenapada co by to mohlo byt, jen jsem chtel byt za kazdou cenu vtipny ..., pokud na neco takoveho narazim, dam ti vedet)

(Ted vazne, vubec me nenapada co by to mohlo byt, jen jsem chtel byt za kazdou cenu vtipny ..., pokud na neco takoveho narazim, dam ti vedet)
podobne veci uz nemusim riesit odkedy mam stale po ruke sikovneho pomocnika v mobile...
SHAZAM
http://www.shazam.com/
SHAZAM

http://www.shazam.com/
VDJ PRO, Pioneer DDJ-ERGO, Panasonic RP-DJ300
domáce z Moravystereoman píše:Koukam, ze jsi sehnal dobrej matros, od koho beres?![]()

V telefóne mám Track ID ale absolútne ma to nenapadlo to použiť ...
ďakujem aj tak za pomoc