čuzz.... hraji dnb a chtěl bych si začít kupovat legální písničky... mám na mp3ky zvolit beatport nebo juno. Na beatportu se mi líbí přehled... na junu zase ceny.. Můžete mi prosím poradit jestli s těmito servery máte nějaké zkušenosti??
Ještě bych se chtěl zeptat na kolik vynde poštovné a balné vinylů z juno.co.uk.
Díky :wink2:
mp3 a vinyl shop - dnb
Re: mp3 a vinyl shop - dnb
ceny? vzdyt sou vpodstate stejny (max +- nejaky 2 Kč)... nebo se pletu? mp3 na junu cca 1 libra a na BP 1,7 $ i s poplatkem uz.... nemam to ted 100% overeny ale zda se mi ze jo
jinak ja nakupuju na beatportu. ta prehlednost a celkove grafika a "ovladani" na ty strance je skvela
ve finale bych rek ze je to jedno kde nakoupis... BP, juno, trackitdown.... je to jen otazka vkusu ohledne toho serveru... max obcas nekde nesezenes ten ci onen track... malokdy. i kdyz teda ja hraju house nvm jak s dnb
jinak ja nakupuju na beatportu. ta prehlednost a celkove grafika a "ovladani" na ty strance je skvela

ve finale bych rek ze je to jedno kde nakoupis... BP, juno, trackitdown.... je to jen otazka vkusu ohledne toho serveru... max obcas nekde nesezenes ten ci onen track... malokdy. i kdyz teda ja hraju house nvm jak s dnb

na junu myslim pouzivaji watermarky, takze pokud bys to chtel piratit, tak rads ten beatport..ale to asi stejne nebudes
jen jsem to musel napsat, kdyz me napadl aspon nejakej rozdil

dnb.29.blog :: http://www.2nine.netuje.cz/index.php?link=blog ::
Když ti příjde Beatport přehlednější a Juno levnější, tak to najdi na Beatportu a kup na Junu ne? ))