Modna prehliadka - co hrat?
Modna prehliadka - co hrat?
Zdravim, mam nasledujuci problem -zajtra som dostal ponuku na modnu prehliadku kt. som samozrejme zobral, ide o to ze je to moja prva modna prehliadka a budu tam vcelku zaujimavy ludia.. preto sa pytam co sa hrava na takychto modnych prehliadak? aky styl hudby a comu sa vyslovene vyhnut..
Re: Modna prehliadka - co hrat?
Vzhledem k tomu co se ukazuje na módních přehlídkách, bych řekl, že se tam dá zahrát uplně vše, protože ty modely, to je hráza děš
Vyhnul bych se smažka stylům, discu alá basshunter, a jinak se dá hrát asi cokoliv

Vyhnul bych se smažka stylům, discu alá basshunter, a jinak se dá hrát asi cokoliv

něco melodického a rytmického aby se těm kočkám na tom mole hezky chodilo :wink2:
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
Něco jako Beyonce nebo Pusycat Dools a podobný věci by asi šli...
Já osobně bych hrál "neukňouraný" R'n'B (myšleno žádnej Enrique Iglesias, pomalej Usher apod.). Aby to prostě bylo rytmický a svižný. V závislosti na kostýmech a charakteristice jednotlivejch vystoupení, by se dalo hrát třeba i něco ze soundtracku z Matrixu, popřípadě electro breakbeat, aby se zdůraznila drsnost nějaký slečny, pokud bude předvádět třeba vojenskej oblek nebo něco podobnýho, jestli mi rozumíš. 
Určitě bych se zásobil i nějakym dobrym vokálovym pohodovym housem a zejména v tomhle stylu bych to nepřeháněl s komerčníma věcma.
Snad ti to pomůže v inspiraci.
Hlavně neskrečovat a nepřidávat efekty. Lidi tam jdou kvůli přehlídce, ne kvůli DJovi. Neni moc nutný ani srovnávat. Je to sice otročina, ale za to tam budeš placenej.

Určitě bych se zásobil i nějakym dobrym vokálovym pohodovym housem a zejména v tomhle stylu bych to nepřeháněl s komerčníma věcma.
Snad ti to pomůže v inspiraci.

Hlavně neskrečovat a nepřidávat efekty. Lidi tam jdou kvůli přehlídce, ne kvůli DJovi. Neni moc nutný ani srovnávat. Je to sice otročina, ale za to tam budeš placenej.

tak si shlédni nějaké světové módní přehlídky na YouTube a na webech ať víš co tam hrajou
Korg Zero 4, 2x Pio. CDJ 1000Mk3, HDJ 1000, pouzdra na CD - UDG 

Ja bych byl pro pomalejsi veci - rnb, pokud sezenes nejaky starsi soul(Aaron Hall)...
Propellerhead Reason 4.0