Kde nakoupit MP3 - legalni placene downloady
Kde nakoupit MP3 - legalni placene downloady
Legalni placeny download aneb kde nakoupit MP3.
PS:
Toto tema se mi zda dobre a tak jsem se ho rozhodl vzkrisit
PS:
Toto tema se mi zda dobre a tak jsem se ho rozhodl vzkrisit
Jak je to s nakupováním hudby po netu?Stačí koupit,vypálit a hrát,nebo je treba si sehnat ješě něco,aby to bylo plně legální?
I love it!
http://www.idj.cz/fido/
http://www.idj.cz/fido/
pánové nevíte o nějakém shopu kde se da legálně koupit a potom pouštět česká a slovenská respektive komerční muzika??
koukal jsem se do podmínek na I-LEGALNě.CZ a je tam napsané, že použití je jen pro vlastní osobu a nemůže se to dál šířit
cituji článe 7.3
Kromě oprávnění k výkonu práva k užití díla poskytnutého dle čl. 7.2 není uživatel oprávněn dílo užít v jiném rozsahu nebo jiným způsobem - ve smyslu ustanovení § 12 zákona č. 121/2000 Sb., o právu autorském, o právech souvisejících s právem autorským a o změně některých zákonů (autorský zákon) (dále jen „autorský zákon“). Uživatel tak bere na vědomí, že zejména není oprávněn dílo měnit, dílo rozšiřovat, sdělovat dílo veřejnosti, půjčovat dílo či dílo pronajímat.
koukal jsem se do podmínek na I-LEGALNě.CZ a je tam napsané, že použití je jen pro vlastní osobu a nemůže se to dál šířit
cituji článe 7.3
Kromě oprávnění k výkonu práva k užití díla poskytnutého dle čl. 7.2 není uživatel oprávněn dílo užít v jiném rozsahu nebo jiným způsobem - ve smyslu ustanovení § 12 zákona č. 121/2000 Sb., o právu autorském, o právech souvisejících s právem autorským a o změně některých zákonů (autorský zákon) (dále jen „autorský zákon“). Uživatel tak bere na vědomí, že zejména není oprávněn dílo měnit, dílo rozšiřovat, sdělovat dílo veřejnosti, půjčovat dílo či dílo pronajímat.
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
Tak zaprve bych zareagoval na prispevek Stereomana....OSE, ale myslim, ze se dokonce v tomhle pripadu plati Integramu se plati pouze, kdyz si chces prevest muziku do formatu WMA coz neni audio CD. Cili pokud si skladbu stahnul v MP3 muzes si ji v klidu vypalit na CD jako audio CD. Byla by to trosku hloupost platit za tohle, protoze ty v podstate nic nemenis jako datovy tok, bitrate atp.....a potom bych Vam chtel rict, ze kdyz si stahnete singl z beatportu tak se jej nebojte uzivat na party, protoze beatport takovoutu podminku nema.....
Vonyc.com
Zdravimi, máte někdo zkušenosti s shopem www.vonyc.com ???
Něco jsem tam už nakoupil ale nevim jak maj řešené faktury, nic mi mailem nepřišlo, že jsem platil za mp3. To by mě fakt zajímalo jak se potom může prokázat že mám mp3 legální, když mi nepošlou faktury?
Něco jsem tam už nakoupil ale nevim jak maj řešené faktury, nic mi mailem nepřišlo, že jsem platil za mp3. To by mě fakt zajímalo jak se potom může prokázat že mám mp3 legální, když mi nepošlou faktury?