Discogs - Největší internetový bazar vinylů
Discogs - Největší internetový bazar vinylů
Toužili jste někdy po desce, která se už dávno nevydává? Nemůžete ji sehnat ani v elektronické podobě? Pak byste si měli přečíst následující článek...
http://www.freedj.cz/clanky/discogs-nej ... zar-vinylu
http://www.freedj.cz/clanky/discogs-nej ... zar-vinylu
Re: Discogs - Největší internetový bazar vinylů
a já sem si pořád řikal proč na discogs nacházim jak desky tak cd jinde k nesehnání
ted už chápu
mě ty ceny moc nepřijdou dobrý 9 eur;15eur
to asi nevyuziju kupuju novinky a hraju jen novinky
ale dik za clanek ostatním to snad pomuze 
Na novinky to moc neni no, ale vinyly za 3 libry, který nemůžu nikde sehnat, jsou myslim fér. 
nn koukal jsem po starších titulech
ale asi je to styl od stylu
Aha, tak nevim, já sem si úspěšně objednal pár kousků a cena byla vždycky i s poštovnym nějakých 300,- Kč, ale záleží na každém prodejci a chce to taky vybírat od všech podle dané ceny. Ale je možný, že třeba House, kterej sem tam kupoval, je levnější, než jiné styly tam...
Zdravím, chtěl bych se zeptat někoho se zkušeností s tímto serverem na přibližnou dodací dobu z Anglie. Je to něco přes týden co jsem si objednal a zaplatil na zkoušku jednu desku a zatím nic nepřišlo. Ještě nepanikařím, ale rád bych věděl kdy bych měl začít. Ten týpek tam nabízel asi 800 vinylů a měl 100% pozitivní hodnocení tak strach nemám, ale netuším jak dlouho to může trvat. Díky
jsem prostřednictvím discogs kupoval desky asi před dvěma týdnama a dodací lhůta by tomu odpovídala, myslím že to můžeš čekat každou chvíli. Překvapivě, na tomto serveru příliš podvodníků není, asi taky kvůli fajn systému hodnocení
Discogs je o lidech, takže záleží kdy ti to pošle ten dotyčný. E-mail na toho človíčka vždy máš, tak se ho můžeš zeptat.
no psal mi v sobotu 20.8. že to zrovna poslal.
Tak vinyl je doma