Beatport
-
mastodonto
Je Beatport vůbec legální? Slyšel sem, že Beatport neodvádí autorské příspěvky do České Republiky a tudíž není legální...jak to teda je? 
I love it!
http://www.idj.cz/fido/
http://www.idj.cz/fido/
To bych fakt neresil a hlavne je to podle me chujovina...takovej gigant a takove problemy? Neverim...Fido píše:Je Beatport vůbec legální? Slyšel sem, že Beatport neodvádí autorské příspěvky do České Republiky a tudíž není legální...jak to teda je?
Krome toho, minuly tyden jsem u nich udelal obchod asi za 70 dolarů...probehlo to uplne v pohode a dostal jsem od nich fakturu mailem, ktera te prokazuje...
-
norman_cook
Pokud skladby, ktere z beatportu stahnete, nemaji autory hudby, textu nebo zpevaky, ktere OSA a Integram nezastupuje (coz zahranicni autori nejsou), tak nevim za co by beatport penize platil?? Asi si spatne pochopil funkci OSY a Intergramu. OSA zastupuje ceske (vetsinou) autory hudby a textu, Integram vykonne umelce coz sou zpevaci ci DJove (take vetsinou z rad cechu). Beatport je dnes nejvetsi internetovy obchod s DJ muzikou, ja od nej beru uz rok a bez jakehokoliv problemu. Hlavne si berte s sebou licence, ktere Vam beatport zasle na mail, jinak je posuzovana skladba za nelegalni....
Beatport downloader
Nevím čím to je ale nemůžu nainstalovat aplikaci Beatport downloader, chce to po mě nějakou Adobe AIR platformu - tak tu nainstaluju z odkazu co mi to hodí ale stejně to nejde, když chci nainstalovat Dowloader tak mi to vyprskne jakousi chybovou hlášku (je tam psaný něco o tom at nainstaluju novější verzi Adobe AIR - přitom jsem zkusil instalovat obě dvě). Ja už nevim co s tim, máte podobný problémy? 
Re: Beatport
vsetci sa ohanate fakturou zaslanou z beatportu.
to nieje ziadna faktura ktora je pravoplatna - je to len vypis o zakupeni.
v US sice je pravoplatna ale u nas musi faktura obsahovat ine udaje na to aby bola pravne v poriadku.
takych faktur ako zasiela beatport si mozes narobit na vlastnu nelegalne nadobudnutu hudbu mraky.
ziadne ID cislo pred skladbou by stejnak nikto neoveril.
to nieje ziadna faktura ktora je pravoplatna - je to len vypis o zakupeni.
v US sice je pravoplatna ale u nas musi faktura obsahovat ine udaje na to aby bola pravne v poriadku.
takych faktur ako zasiela beatport si mozes narobit na vlastnu nelegalne nadobudnutu hudbu mraky.
ziadne ID cislo pred skladbou by stejnak nikto neoveril.
Profi audio, zvučenie a iné...
Informoval som sa o legalnosti skladieb s beatportu na SOZA a SLOVGRAM , v maily som preposlal mail z beatporu ako prilohu.
"Dobry den.
Preposielam Vam mail z beatport.com, ktori som obdrzal na zaklade kupy
mp3 suborov z menovanej stranky.
Chcel by som sa spytat, ci to je postacujuce na predlozenie pravosti mp3
suborov."
SOZA:
Pan Kovac,
doklad o legalnosti suborov SOZA nebude kontrolovať ( ale napr.:Slovgram,
resp. policajti)
Majte sa pekne
Draskovicova
Slovgram:
Je to dostacujuce, mozno v krajnom pripade bude nutne dolozit vypis z uctu. Nepredpokladam to, ale moze to policia pozadovat
s pozdravom
Richard Pienčak
veduci odd. verejnych produkcii SLOVGRAM
"Dobry den.
Preposielam Vam mail z beatport.com, ktori som obdrzal na zaklade kupy
mp3 suborov z menovanej stranky.
Chcel by som sa spytat, ci to je postacujuce na predlozenie pravosti mp3
suborov."
SOZA:
Pan Kovac,
doklad o legalnosti suborov SOZA nebude kontrolovať ( ale napr.:Slovgram,
resp. policajti)
Majte sa pekne
Draskovicova
Slovgram:
Je to dostacujuce, mozno v krajnom pripade bude nutne dolozit vypis z uctu. Nepredpokladam to, ale moze to policia pozadovat
s pozdravom
Richard Pienčak
veduci odd. verejnych produkcii SLOVGRAM
Jak je to s kvalitou MP3ojek na beatportu?? Asi se nemusim bát že?
jsou to běžné CBR 320kbps, nikdy jsem nemel problem. za trosku vic penez lze nakupovat ve Wavu.
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200