90. roky/90. leta - HITY
90. roky/90. leta - HITY
pani, obraciam sa na vas s otazkou:
KDE SA DAJU KUPIT MP3 Z TYCHTO ROKOV???
priklad:
Moving on Up - M People
What Is Love? - Haddaway
Children (Dream version) - Robert Miles ...
a podobne hity?
Odpuste si take prosim, ze hladaj na vsetkych strankach kde predavaju hudbu, ja by som potreboval stranku kde je to "skoro" vsetko pokope, taketo veci, cize vyslovene len starsie ponukaju.
prehladavam stranky, ale zatial som nenasiel nic, kde by bola nejaka kategoria ze "oldies" alebo best hits '90, '00, '80 a podobne
vdaka
KDE SA DAJU KUPIT MP3 Z TYCHTO ROKOV???
priklad:
Moving on Up - M People
What Is Love? - Haddaway
Children (Dream version) - Robert Miles ...
a podobne hity?
Odpuste si take prosim, ze hladaj na vsetkych strankach kde predavaju hudbu, ja by som potreboval stranku kde je to "skoro" vsetko pokope, taketo veci, cize vyslovene len starsie ponukaju.
prehladavam stranky, ale zatial som nenasiel nic, kde by bola nejaka kategoria ze "oldies" alebo best hits '90, '00, '80 a podobne
vdaka
Re: 90. roky/90. leta - HITY
keby mi "kamarati" nevykradli kufor....je to u mna
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II
na itunes tam mas takychto veci kolko len chces :wink2:
dikes, a okrem toho existuje este niekde nieco?
neviem ja nakupujem len cez itunes
nuž , vidím , že keď sa nemôžete hádať, a obhajovať pio , tak sa na vás nedá obrátiť s otázkou.
Ďakujem stopo-vi za reakciu , vážim si to.
Ďakujem stopo-vi za reakciu , vážim si to.
nie je zac ked mozem pomozem :wink2: kurat nevyhoda ze na itunes sa predava m4a format a nie mp3. samozrejme prehravace prehraju bez problemov aj tento format (aj moj 4-rocny numark) akurat u mna mala nevyhoda nemozem to pustit jednym programom na analyzu bpm a potom by mi numark ukazoval bpm na 100% presne teraz je to tak na 98% 
stopo na iTunes si to môžeš prekonvertovať 
na itunes je blbe to ze predavaju 256kbps hlavne
256kbps je myslím m4a ale keď to prekonvertuješ do mp3 je to 320kbps a myslím že tá kvalita je špičková... lepšie zoženieš len na CD 
vies ze ked to prekonvertujes z nizsieho bitratu na vyssi, tak sa tim kvalita nezlepsi?
kedze je to stratova kompresia, tak 'skoda uz bola napachana'. iTunes sice hlasaju ze maju nejaky specialny algoritmus na to ale to je imo kravina
neviem ale keď porovnávam stiahnutú MP3 (320kbps) a MP3 z iTunes roozdiel je cítiť 
Toto všechno mam doma na origo CD taky.... a ještě další jiné...ale už to moc nefrčí.