VJing

Jak krotit beaty...
Odpovědět
EVO
Příspěvky: 570
Registrován: 23 srp 2007 19:51

VJing

Příspěvek od EVO »

Myslím že i toto téma by tu mohlo být.. :wink:

Mám dotaz ohledně jedný takový blbůstky, tak nějak mě napadlo, využívat projekce z winampu k hraní, bohužel celý to tak nějak troskotá na tom, jak přinutit winamp k tomu, aby začal přehrávat vstup např. ze zvukovky(kam bych poslal zvuk z mixáku), tudíž např. z line-in nebo tak, a samozřejmě aby k tomu fungovali i winampovský projekce....

:idea: Nevíte někdo jak na to? :idea: Resp. jde to vůbec?

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1080
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Příspěvek od stereoman »

To se mi kdysy s jednou verzi Winampa podarilo. Problem byl v tom, ze ta projekce fungovala pouze pokud bylo aktivni prehravani. Tak jsem mu podstrcil soubor s tichem a spustil PLAY. Zvuk z line-in jsem do winampa dostal pomoci vstupniho pluginu a pak uz to fungovalo :P

EVO
Příspěvky: 570
Registrován: 23 srp 2007 19:51

Příspěvek od EVO »

právě právě, MUSÍ se to přehrávat, no, ale když tam dáš ticho, tak bude projekce reagovat na ticho nebo ne? To je pak samozřejmě na nic, chci aby se hejbala v rytmu tý hudby žejo... 8)

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1080
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Příspěvek od stereoman »

Hejbalo se to podle zvuku z line-in.

EVO
Příspěvky: 570
Registrován: 23 srp 2007 19:51

Příspěvek od EVO »

uff, tak to je hustý, náhodou nevíš co to bylo za plug in viď? :?: :o
Někdo mi poradil nějakej plug-in kterej má něco společnýho s internetovym rádiem, a teoreticky měl fachat přes line-in, ale už přesně nevim jak to bylo. :cry: (byl to ten samej??)

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Příspěvek od Azu »

Kdyby si používal kvalitní software jako je Windows Media Player, tak tam tohle jde zcela normálně :-)))
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

EVO
Příspěvky: 570
Registrován: 23 srp 2007 19:51

Příspěvek od EVO »

WMP je sice takovej rádoby standart ale winamp je stejně lepší. Což ovšem nemluvim o projekcích. Ty do WMP vypadaj, jak splácaný dětma do školky, fakt ultratrapný, to se nedá! LOOOL :lol: :lol:
:arrow: Nebo snad víš, kde se daj sehnat nějaký libový :P

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Příspěvek od Azu »

Zadal sem do všeznalého Googla co hledám a ejhle, hned to nahodilo to co potřebuješ.
http://www.winamp.com/plugins/details/84040
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

EVO
Příspěvky: 570
Registrován: 23 srp 2007 19:51

Příspěvek od EVO »

sorry jsem roztržitej, radši to někdo (admin) smažte, kdyby tu byla možnost editovat a mazat svý příspěvky, je po problému... :|

tak znovu, snad teď správně: :arrow:

njn, už jsem nainstaloval ten line-in plug in, ale jak dosáhnout toho, aby winamp jaksi začal ten zvuk z line-in PŘEHRÁVAT? :arrow: jinak se nerozeběhnou projekce, zkoušel jsem tam přehrát i to ticho a nic. Todle fakt nevim právě! :cry: (samozřejmě v menu nastavení/options jsem zvolil jako input ten line-in plug in :wink: )

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Příspěvek od Azu »

Je tam k tomu dokumentace a v té se to píše :-) nejsem si jistej ale vim že v jednom takovém pluginu se to zadávalo tak že se dalo otevřít soubor a zvolilo se něco jako line://
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

EVO
Příspěvky: 570
Registrován: 23 srp 2007 19:51

Příspěvek od EVO »

tak už jsem se na to díval, to otevření pomocí syntaxe line:// funguje takže díky za radu, bohužel z toho celýho nápadu sešlo, páč se objevila neskutečná latence v řádu sekund (2-3s.) tudíž použití projekcí je v tomto případě nereálné... :cry: :evil:

Odpovědět