traktor dj - broadcasting

Jak krotit beaty...
Odpovědět
ricky
Příspěvky: 20
Registrován: 28 kvě 2009 12:01

traktor dj - broadcasting

Příspěvek od ricky »

čuzz.. potřebuju jednu věc zkouším live-stream přes radioo.cz a traktor dj studio - ten ale nepodporuje shoutcast tak to streamuju přes jeden prográmek (butt).. Hraju z midikonzole která má svoji zvukovku. - Když vysílám a mám v "buttu" nastavenou integrovanou zvukovku na noťasu nebo druhou zvukovou kartu slyším z rádia zvuky - streamuje to přes mikrofon.. ale když nastavím zvukovou kartu z midikonzole (kterou chci používat) tak nic neslyším.. můžete mi prosím pomoc co a jak nastavit abych si mohl zahrát live?? díkec

ToLa
Příspěvky: 701
Registrován: 09 kvě 2007 15:44

Re: traktor dj - broadcasting

Příspěvek od ToLa »

Bude problém v tom, že 99% programů nepodporuje ASIO zvukovky, takže tam bych viděl zakopanýho psa.... Musíš to nějak dostat z toho traktoru, jinak to dle mě nepůjde...

ricky
Příspěvky: 20
Registrován: 28 kvě 2009 12:01

Re: traktor dj - broadcasting

Příspěvek od ricky »

ToLa píše:Bude problém v tom, že 99% programů nepodporuje ASIO zvukovky, takže tam bych viděl zakopanýho psa.... Musíš to nějak dostat z toho traktoru, jinak to dle mě nepůjde...

Ten prográmek ale ASIO zvukovku podporuje.. dokonce mi ji i nabízí na výběr.. poslední šance možná bude dostat to z toho traktoru no.. pokoušel sem se tam napsat svoji IP.. ale nevím co a jak vyplnit.. :/

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: traktor dj - broadcasting

Příspěvek od crewy »

tam se bude spis vyplnovat IP adresa z ktere se to bude vysilat ne?? :?:

konszpic
Příspěvky: 447
Registrován: 28 lis 2010 13:57

Re: traktor dj - broadcasting

Příspěvek od konszpic »

./viewtopic.php?f=16&t=5360

konszpic
Příspěvky: 447
Registrován: 28 lis 2010 13:57

Re: traktor dj - broadcasting

Příspěvek od konszpic »

Jen bych se chtěl zeptat - setkal se někdo s chybou u Traktoru na Vistách při Broadcastingu jako já:

- pustím to pomocí Broadcast buttonu (ten nad REC buttonem) ale bohužel se nic nestane a pouze mi začne blikat to tlačítko v Traktoru - používám právě všechno jak mám v návodu ale teď jsem to u známého zkusil rozchodit na Vistách a nejede mu to...

Má někdo radu proč to v Traktoru bliká a nevysílá žádný signál? resp. nespustí se Broadcasting (podotýkám že vše je nastavené jako vždy = stejně jak na jiném PC kde to funguje s tím nastavením)

Dík za help kdyžtak.

Odpovědět