Rane + Serato, dá se použít jiný software?

Jak krotit beaty...
Odpovědět
gledy
Příspěvky: 2
Registrován: 21 srp 2012 11:10

Rane + Serato, dá se použít jiný software?

Příspěvek od gledy »

Zdravím,

používám v klubu 2x Technics SL a k tomu Rane se softem od Serata. Bohužel jsem zvyklej na přehrávače a tak používám jen mixák bez těch desek, ale Serato mi moc nevyhovuje. Dá se na ten mix nějak napojit i jiný soft? Zkoušel jsem Virtual DJ, ale ten nechce komunikovat. Viděl jsem na netu, že to jde, ale je tam hrozně složitý postup.

Máte tedy někdo zkušenosti s něčím jiným?

honcka
Příspěvky: 1925
Registrován: 09 dub 2009 14:11
Vybavení

Re: Rane + Serato, dá se použít jiný software?

Příspěvek od honcka »

jakej mas presne ten mix? aby si mohl pouzivat jinej soft nez serato, tak potrebujes ASIO drivery.

BTW prejit od serata k VDJ, je celkem tezkej downgrade

gledy
Příspěvky: 2
Registrován: 21 srp 2012 11:10

Re: Rane + Serato, dá se použít jiný software?

Příspěvek od gledy »

Rane TTM 57SL

já hraji jiný styl, než se na desky hodí :)

honcka
Příspěvky: 1925
Registrován: 09 dub 2009 14:11
Vybavení

Re: Rane + Serato, dá se použít jiný software?

Příspěvek od honcka »

proc pouzivas desky? serato jde ovladat i pres playery

honcka
Příspěvky: 1925
Registrován: 09 dub 2009 14:11
Vybavení

Re: Rane + Serato, dá se použít jiný software?

Příspěvek od honcka »

jinak na tu TTM by meli bejt nejaky beta asio drivery, jak to bude stabilni a jakou to bude mit latenci netusim

piatro
Příspěvky: 490
Registrován: 27 dub 2011 14:34
Vybavení

Re: Rane + Serato, dá se použít jiný software?

Příspěvek od piatro »

k sl1 máš normálne asio drivery. ttm57 má v sebe sl1,plus midi kontroller,takže určite by to malo ísť aj s iným softom. ja som kedysi skúšal rozbehať sl1 s deckadance-om a išlo v pohode,no to som skúsil iba zo zábavy,nikdy by som neprešiel na iný soft. tak ako už bolo vyššie písané, používaj timecode cd s prehrávačmi,ak sa ti nepáčia gramce.

Odpovědět