Používáte crossfader?
Používáte crossfader?
Čauky.
Zajímalo by mě kdo z vás používáte crossfader... proč ano a proč ne?
Zajímalo by mě kdo z vás používáte crossfader... proč ano a proč ne?
Re: Používáte crossfader?
./viewtopic.php?f=16&t=658&p=5107
:wink2:
já mixuju přes šavle.. crossfader sem využíval jen v dobách kdy jsem mixoval myší přes počítač
:wink2:
já mixuju přes šavle.. crossfader sem využíval jen v dobách kdy jsem mixoval myší přes počítač

./viewtopic.php?f=16&t=658
na toto téma už tady diskuze byla si myslím :surprised2:
na toto téma už tady diskuze byla si myslím :surprised2:
SA12X,innoFADER,Numark TT500,M44-7,Traktor Scratch,Axiom 25,AV40.
Hrát a bez crossfaderu?To by mě ani ve snu nenapadlo,se divím,že to vúbec jde,chtěl bych slyšet ten scratchyng,já mám teda jen 2 ruce.
samozřejmě že pokud chceš scratchovat tak musíš použít crossfader, ale jsou i styly hudby kde se scratche nepoužívají proto se dájí použít pouze šavle..
http://www.youtube.com/watch?v=KXmfleawFHMMartincz píše:samozřejmě že pokud chceš scratchovat tak musíš použít crossfader, ale jsou i styly hudby kde se scratche nepoužívají proto se dájí použít pouze šavle..
myslim že ne

2x 1200MK5, RANE-TTM57SL ,Vestax QFO, MPD24, MPC500 atd..
KILLA BEE píše:http://www.youtube.com/watch?v=KXmfleawFHMMartincz píše:samozřejmě že pokud chceš scratchovat tak musíš použít crossfader, ale jsou i styly hudby kde se scratche nepoužívají proto se dájí použít pouze šavle..
myslim že ne![]()
![]()
JJ, tenhle scratch jsem už na pár akcích viděl.. Ale většinou se používá přes Crossfader
Docela by mě zajíma me jakej je rozdil scratchovat s cross a nebo bez nej, třeba ve stylu Hiphop ? ? ?Martincz píše:samozřejmě že pokud chceš scratchovat tak musíš použít crossfader, ale jsou i styly hudby kde se scratche nepoužívají proto se dájí použít pouze šavle..
-
ja pouzivam savle ,duvod proc nepouzivam cross neni zadnej , jde spise o to komu co vyhovuje pri hrani .Nerikam ze ho nepouziju vubec ale minimalne .
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II
ja uz ani pres cross neumim
zacinal jsem pres savle a je tomu doted, pres cross se mi to zdalo divne 

K rychlymu odpalu,prechodu s minimalnim napojenim se savle ani nedaji pouzit.jedine mit tri ruce a kdyz k tomu jeste pouziju samler,efektor tak 4ruce
hraju pres crosfader a mam na vsechno cas.savle mi prijdou jen na dlouhy napojovaci zacatky