Ovladanie Key na konzole?

Jak krotit beaty...
Odpovědět
Jojči Beee
Příspěvky: 6
Registrován: 06 led 2016 23:10

Ovladanie Key na konzole?

Příspěvek od Jojči Beee » 06 led 2016 23:34

Caute poradte niekdo ak viete mam Traktor pro full softver a konzolu traktor S4 mk2 neviete ci sa da ovladat key zachovani toniny nejakym knobom na konzole? Na monitore mam kolecko krorym tocim a potukanim po nom ho vynulujem uz som postlacal asi vsetky mozne kombinacie co ma napadli a neviem na to dojst :( a v nadstaveniach som bud slepy alebo to v nich neni. Mam este nieco take ze Controller Editor ale v tom sa neviznam a ani ne viem co to je :D Poradte.

Uživatelský avatar
nema.dj
Příspěvky: 613
Registrován: 20 čer 2010 00:17

Re: Ovladanie Key na konzole?

Příspěvek od nema.dj » 06 led 2016 23:59

shift+play ... aj na jednom aj na druhom decku
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

Jojči Beee
Příspěvky: 6
Registrován: 06 led 2016 23:10

Re: Ovladanie Key na konzole?

Příspěvek od Jojči Beee » 07 led 2016 00:13

zapnut to viem len citaj cele.
V mode mixer na monitore je knob key ktorym tu toninu viem ovladat co znamena do plusu ton stupa a do minusu klesa, rychlost tracku sa pri tom nemeni a ked po nom mapr. myskou potukam tak sa vynuluje resp. da do polohy akej ma aby bol ton zachovany, ale robit to prstom po notbuku alebo misou pri mixovani neni presne chcel som ci sa to neda nejakou kombináciou alebo prenutim niecoho v nadstaveniach abi mi to islo na nejaky knob na konzole


Tom Grid
Příspěvky: 1
Registrován: 16 úno 2016 16:24

Re: Ovladanie Key na konzole?

Příspěvek od Tom Grid » 16 úno 2016 16:28

Poradím, napiš na mail. :)

Uživatelský avatar
kitemonkee
Příspěvky: 56
Registrován: 14 říj 2013 19:13

Re: Ovladanie Key na konzole?

Příspěvek od kitemonkee » 17 úno 2016 15:03

"Poradím, napiš na mail." - jo, jo, přesně na to máme tyhle fóra, abys mu radil mailem...

Uživatelský avatar
kitemonkee
Příspěvky: 56
Registrován: 14 říj 2013 19:13

Re: Ovladanie Key na konzole?

Příspěvek od kitemonkee » 17 úno 2016 20:09

Jojči Beee píše:chcel som ci sa to neda nejakou kombináciou alebo prenutim niecoho v nadstaveniach abi mi to islo na nejaky knob na konzole
v Controller Manager-i namapuješ čokoľvek kamkoľvek, vyskúšaj.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YJyYeTagTWg[/youtube]

Návod napríklad tu:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gPExUFXNg2U[/youtube]

Odpovědět