stejně vobčas uletěj...

Jeste jednou jsem si precetl tvuj problem. Jstli mas doma gramce ted nove, zakladem je dobre je seridit, od zakladny pres raminko az po prenosku. Potom co se tyka skakani jehly pri scratchovani, hodne zalezi na tom jakou mas prenosku. Poradne jsem nezkoumal typ tve prenosky, ale jestli mas eliptickou, neni to to prave orechove. Kazdopadne zakladem je prenosku správně zatížit, přidej větší gramáž (zkus treba 4-5g), ale pozor aby jsi ji neznicil, skutecne by jsi mel mit k tomu nejakou navodku. Prenosky SHURE jsou na scratching jako delane a proslule zejmena tim, ze je muzes vice zatizit. A abych nezapomnel, nastav si take Anti-skating na max (3).sanny54 píše:Vono na to hraní, jak já to vidim , očividně nestačí klasický nastavení.... Bylo mi doporučeno i obrátit závaží, stupnicí ven (Shure), zlepšilo se to ale furt né tak jak si to představuju.... Btw co ty šrouby co sou na tý základně??? Mě příde že je to tim... Když se moc utáhnou táhne to ven, když málo tak to skáče jak na Rock 4 people... Poraďtééééééééé
...já ti rozumím, to co tu pises je pravda. Jenze antiskating se pouziva pro lepsi stabilitu v drazce, jiny ucel nema - teda aspon co ja vím. Pusobenim antiskatingu se ti jehla vice "opre" do drazky. Je taky spousta manualu kde to pisou.bussy píše:To Somik: Tak si to zkus..vyndej headshel s prenoskou nech rameno volne dej antiskating na 3 rameno dej smerem ku stredu a uvidis jak se ti rychle vrati do "odpocivadla" .. nastav na nula a je to o poznani pomalejsi a nemelo by se raminko vratit vubec zpet...
Nastavenie pritlaku inhly:CoSTo píše:a k nastaveniu ramienka na Technicsoch mi niekto nanapise ???