Jde mi o to zjistit, jake pouzivate rozvržení/schémata u svých mixů? Například u nějakého hodinového mixu třeba: Úvod, rozjezd, postupná gradace, vyvrcholení, dojezd, závěr. Něco takového

Obecně se to moc říct nedá, protože pokud hraješ někde na diskotéce, tak tam střelíš cokoli. Jinak pokud bereš hudbu a djing trochu vážně (nejen po technické stránce), tak by se ty tracky měly ideálně doplňovat, a to nejen první s druhým a druhý s třetím, ale i jako celek. Setem tvoříš příběh a v postatě novou ,,skladbu'', nejlépe to vystihuje asi koláž. Já osobně hodně přemýšlím nad první trackem, dobrý je taky nějaký introdannyK píše:Ahoja, nadpis asi neni nejlepsi, ale zrovna me nenapadlo, jak to presneji nazvat
Jde mi o to zjistit, jake pouzivate rozvržení/schémata u svých mixů? Například u nějakého hodinového mixu třeba: Úvod, rozjezd, postupná gradace, vyvrcholení, dojezd, závěr. Něco takovéhoCo se vám osvědčilo a co ne?
Co preferujete atd atd
Si poslechni můj, technicky je to...no, je to špatný, ale mohlo by ti to napovědět v té vté otázce. (DJ Teoretik v setech)dannyK píše:Jako ja souhlasim, ale treba kdyz si delate Promo set, tak taky jen tak strilite tracky od boku?![]()
Jde mi treba o to, ze spousta setu, co jsem slysel hraje porad jakoby stejnym tempem a cloveka to za chvili zacne "nudit".
Takže když člověk neřiká tvůj názor, tak plácá nesmysly...2NiNe píše:Sqara - souhlas. to zas tola neco placa, ale