jak si udelat samply

Jak krotit beaty...
Odpovědět
cab11
Příspěvky: 2
Registrován: 04 lis 2008 21:52

jak si udelat samply

Příspěvek od cab11 »

sem teprve uplny zacatecnik,takze jeste skoro nic nevim...poradil by mi nekdo jak a vcem, nebo aspon v cem si muzu udelat nejake samply???

1Rozy6
Příspěvky: 118
Registrován: 28 říj 2007 11:58

Re: jak si udelat samply

Příspěvek od 1Rozy6 »

např. adobe audition, cool edit, v tom si song rozřežeš podle potřeby a ty kousky co chceš zvlášt (samply) uložíš a máš samply.
SA12X,innoFADER,Numark TT500,M44-7,Traktor Scratch,Axiom 25,AV40.

amdman
Příspěvky: 130
Registrován: 29 dub 2008 15:13

Re: jak si udelat samply

Příspěvek od amdman »

Jednoduse jdou tvorit samply i v obycejnym VDJ... :wink:
Hraju na cokoli co mi přijde pod ruce...

Rusty
Příspěvky: 94
Registrován: 30 bře 2007 15:12

Re: jak si udelat samply

Příspěvek od Rusty »

To co zde popisujete neni tvorba samplu, je to je vykradani cizi tvorby. Na tvorbu zkus trebas Native Instruments Massive, tam jde nasamplovat a ukladat do wavu :wink2:

amdman
Příspěvky: 130
Registrován: 29 dub 2008 15:13

Re: jak si udelat samply

Příspěvek od amdman »

Rusty píše:To co zde popisujete neni tvorba samplu, je to je vykradani cizi tvorby. Na tvorbu zkus trebas Native Instruments Massive, tam jde nasamplovat a ukladat do wavu :wink2:
Na tohle tema by se tady dalo diskutovat hodiny ale je to kazdyho nazor co povazuje za kradez a co ne. Pro me je sampl jako sampl at uz je vlastni nebo vyriznutej z neceho uz hotovyho...
Hraju na cokoli co mi přijde pod ruce...

1Rozy6
Příspěvky: 118
Registrován: 28 říj 2007 11:58

Re: jak si udelat samply

Příspěvek od 1Rozy6 »

Souhlas
SA12X,innoFADER,Numark TT500,M44-7,Traktor Scratch,Axiom 25,AV40.

havlis
Příspěvky: 243
Registrován: 02 led 2008 20:34

Re: jak si udelat samply

Příspěvek od havlis »

1Rozy6 píše:Souhlas
...
Naposledy upravil(a) havlis dne 30 dub 2009 14:17, celkem upraveno 1 x.
Pioneer CDJ2000, Pioneer DJM800, Sennheiser HD-25

iceSee
Příspěvky: 135
Registrován: 26 pro 2008 21:55

Re: jak si udelat samply

Příspěvek od iceSee »

to se urcite hodi , muzes to nekam uploadnout?
soundcloud.com/stanleydevito

havlis
Příspěvky: 243
Registrován: 02 led 2008 20:34

Re: jak si udelat samply

Příspěvek od havlis »

iceSee píše:to se urcite hodi , muzes to nekam uploadnout?
...
Naposledy upravil(a) havlis dne 30 dub 2009 14:17, celkem upraveno 1 x.
Pioneer CDJ2000, Pioneer DJM800, Sennheiser HD-25

Ramon Dickerson
Příspěvky: 26
Registrován: 29 dub 2007 20:01

Re: jak si udelat samply

Příspěvek od Ramon Dickerson »

To ja jednou behem nahravani svyho hlasu omylem bouchnul mikrofonem o gramofon... znelo to docela zajimave, tak sem tu ranu vystrihnul a je z toho sample:-), kterej jde jeste dal ruzne upravit napr. v kontakt3... s oblibou ale pro tvorbu samplu pouzivam uz vyse zmineny massive, nebo treba absynth....
Poprosil bych tu osobu vyse at mi popise jak z massivu ukladat do wavu:-)
ted si nejsem jistej ale rekl bych ze to fakt nejde.. narozdil treba od absynthu..

Rusty
Příspěvky: 94
Registrován: 30 bře 2007 15:12

Re: jak si udelat samply

Příspěvek od Rusty »

Mas recht, nejde to :oops: Nevim jak jsem na to prisel. : o )

sukinho
Příspěvky: 132
Registrován: 20 srp 2008 11:26

Re: jak si udelat samply

Příspěvek od sukinho »

havlis píše:
iceSee píše:to se urcite hodi , muzes to nekam uploadnout?
Mam to na FTPcku, kdo bude chtit at si rekne, poslu mu pristup na FTP

mám zájem prosim :)

R3sidento
Příspěvky: 56
Registrován: 22 dub 2010 17:16

Re: jak si udelat samply

Příspěvek od R3sidento »

Kontakt 5 od native Instument, je asi v dnesní době nejlepší volba, nebo pak sahnout po Hardwarovem reseni,... Za maly peniz se da poridit treba KORK Kaosilator

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yXqTUWngojM[/youtube]

nebo

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Nj3rDDfaNco[/youtube]

Odpovědět