Vania píše:...podle mě je na tohle neeeejvětší rada poslouchat to no....prostě se do toho zažrat a pak to okrouhávat pomocí korekcí, což je asi logické )) ......ale taky trénovat trénovat a trénovat.....to je nejlepší rada myslím.....ono se to do toho ucha a rukou časem chytí samo )
Asi nejlip takhle vystizeno To neni jako michnout do sebe 2 trancovky....to by po chvilce svedla i cvicena opice, ale radiovky, nejakou ceskou a oldies do sebe hodit, to chce uz cit fantazii a spravnej vyber songu za sebe Jinak sorry tem co hrajete trance a obdobny styly, ale je to tak
Achjo,občas se mi nějakej přechod nepovede..Z toho tedy vyplývá,že jsem blbější než vopičák... :sad2:
jj dokáže to smíchat aj pitomá opice ale hlavně že někdy i profíkům to tak trocha ujede
tady čovek někdy najde odpovědi to by se jeden posral
Thund3R píše: Achjo,občas se mi nějakej přechod nepovede..Z toho tedy vyplývá,že jsem blbější než vopičák... :sad2:
Takhle to samozrejme mysleny neni A to se stava uplne kazdymu, a navic je to stejne jedno, pac valna vetsina tech lidi ktery to poslouchaj tomu stejne nerozumi Takze se tim netrapim
budu za moc velkeho ignoranta, kdyz reknu jen "zkouset, zkouset, zkouset" ? mi prijde, ze dobrej mix neni ani tak o technice jako o talentu a napaditosti, provedeni ...
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro
Já vždycky na právě hrajícím playeru rozočim JOG do protismeru (backspin na rmp-2 jde krasně) a do toho zascratchuju 2x -4x nějakou basu a pustim JOG, je to celkem efektivní )
V Exilimove podani to efektni je (byl jsem x krat svedkem)...
ale samozřejmě je to jen o tréninku. Ani rádiovky se takto nedají mixovat donekonečna. Navíc, každej song má svuj beat, takže mix není o nic těžší, než třeba house. Jenom je potřeba ten beat odhalit...
DjMatisS píše:V Exilimove podani to efektni je (byl jsem x krat svedkem)...
ale samozřejmě je to jen o tréninku. Ani rádiovky se takto nedají mixovat donekonečna. Navíc, každej song má svuj beat, takže mix není o nic těžší, než třeba house. Jenom je potřeba ten beat odhalit...
to teda a kolikrát sem taky ten backspin udělal nechtěně D
Jakuz bylo napsano,michat oldies dance cesky i rock je slozitejsi ale ja si treba hodim do sampleru 16beatovej track ciste doby a kdyz to nijak nejde pustim a napojim jinou skladbu..dalsi co samluju jsou ruzny efekty dohravky dozvuky ktery byd vybiram ze songu nebo si slozim svy v fl studiu..a to dost pomuze