Predem moc dik
Taky jsem to napsal, že je línej.ToLa píše:Ale on ty efekty ma uz stazeny, jen se mu nechtej zkouset,protoze to zabira ajeho velmi drahocený čas...![]()
Ano, diskotéky promotéry nemají, ale jak můžeš vědět, kdo stránky navštěvuje a kdo ne. A tomu bys měl taky přizpůsobovat svojí mluvu. Je to tvoje vizitka. Mě tu nejvíc štve, že když tu nějakej začátečník napíše kravinu, tak místo toho, aby se mu to řeklo normálně, tak se na něj spustí takovej arzenál nadávek až to hezký neni. A samozřejmě se pak připojí stádo dalších, kteří se chtěj předvést a kompnout si taky. Opravdu se někdy stydim, že sem DJ.ToLa píše:PS: Diskotéky promotéry nemají, a opravdu neveřim, že nějaký promotér chodí sem, radit blbům, jaký kabel přijde mezi PC a mix nebo jaký ukrást efekt...
popravde se mi to nechce ani moc zkouset.
Takovýhle mu člověku radit? A jako s čim? S tim že to je línej.... S tim bych mohl poradit max. jeho rodičům, že ho vychovali v takovýho idiota.Jen pro zajimavost ty efekty uz mam.
Já když čtu tyhkle dementní dotazy, tak se stydim, že jsem taky člověkOpravdu se někdy stydim, že sem DJ.
Ty záměrně překrucuješ to o čem jsem psal. Nepsal jsem o tom, že budu každýmu stůj co stůj radit, i když budu vědět, že dotyčnej je jenom línej a nedej bože mu něco při jeho lenosti zapojovat. Ale co budu vědět, to poradím. Mně šlo o to, abys to napsal dotyčnýmu ve vší slušnosti a ne na něj hned řvát. Je to jenom o slušnosti.ToLa píše:a felixus poběží zapojit kabel, protože je to tak lidské, a tazatel se fakt snažil...
Tak to si aspoň každej udělá obrázek jakej DJ Dlaždič seš. Ostatně ono je to vidět téměř ze všech tvých příspěvků. Vždycky, když Tola nepošle ve svý reakci někoho do pr*ele, tak je třeba vyhlásit státní svátek. Bude počítám tak 1x-2x do roka. Končim tenhle off-topic.ToLa píše:Já to napsal jak nejslušnějc šlo