Co do sluchátek při vyrovnávání desek
Co do sluchátek při vyrovnávání desek
Chcu se zeptat co za pásma máte zvýrazněný (basy, středy, výšky) ve sluchátkách když dorovnáváte s desku s deskou co už jede, určo bude bude mít každej nějakej způsob. Díkec za názory 

SA12X,innoFADER,Numark TT500,M44-7,Traktor Scratch,Axiom 25,AV40.
Re: Co do sluchátek při vyrovnávání desek
stahuju jen basy na cca pulku,ostatni nechavam. teda ve vetsine pripadu,samozrejme zalezi na desce a jejim zacatku,kdyz je tam jen hajtka potichu,tak zvyraznim vejsky a ostatni necham na normalu.
DRUM'n'BASS vibezz
www.sunflower-bitches.com
www.sunflower-bitches.com
já su na tom cca stejně jak voče (asi jsme chodili do stejnýho kurzu)...onehdá jsem měl půjčenýho nějakýho vestaxe a tam to bylo fuk páč korekce neměla vliv na zvuk ve sluchátkách...někdy se to hodilo a někdy si na to zapoměl a byls v ...píp... jelikož se ven neozývalo nic
.....je to o zvyku já jedu hodně přes šavle takže korekce až tak v pernamenci nejsou i když jak kdy..

2x 1200MK5, RANE-TTM57SL ,Vestax QFO, MPD24, MPC500 atd..
hmm...ja viem ze kazdy ma svoj styl a teba asi skor zaujimaju praktiky ostatnych, ja som nazoru ze kazdy dj ma svoj styl a nejake pravidlo na to je asi dost velka hlupost...u mna to napriklad zalezi od skladby... 

Šak nikdo žádný pravidlo nehledá
různý nápady sou inspirativní a každej at si stejně hraje podle sebe to je jasný, to tady psát nemusíš :biggrin2: Já to mám obdobný jak zbytek někdy mám korekce ve sluchátách na normálu a někdy mám snížený basy.

SA12X,innoFADER,Numark TT500,M44-7,Traktor Scratch,Axiom 25,AV40.
Ja to mam podobne jako kluciii nahore. Tzn stredy vysky na 0le, a bas na ctvrtku.
já na korekce sahat nepotřebuju. základ je mít naposlouchané desky a vždycky hraju jenom s jedním sluchátkem. druhým uchem poslouchám co jde ven 

lightnite.cz
ja si najcastejsie zvyraznim stredy..
Jelikož nemam doma kvalitní odposlechy, ale mam kvalitní sluchátka (HD25), tak mam oba tracky puštěný v první moment s korekcema na výchozí (nulové) hodnotě. Když tracky srovnám, uberu korekce mixovaného tracku tak, jak s ním budu později v éteru najíždět do aktuálního.
Já to mám úplně stejnědjfelixus píše:Jelikož nemam doma kvalitní odposlechy, ale mam kvalitní sluchátka (HD25), tak mam oba tracky puštěný v první moment s korekcema na výchozí (nulové) hodnotě. Když tracky srovnám, uberu korekce mixovaného tracku tak, jak s ním budu později v éteru najíždět do aktuálního.

Pio CDJ 400, Numark FX 5000, APC20, Senn.HD25/HD215, ART 310A,