Čím dostáváte při hraní lidi aneb které vychytávky používáte
Čím dostáváte při hraní lidi aneb které vychytávky používáte
Měl jsem na mysli vaše specialitky (pokud možno vlastní/původní), které na lidi (skoro) vždycky zaberou a čím se vy samotní při hraní bavíte
Tak šup šup ;o)))

dmj
V dobach mych zacatku a shodou okolnosti zacatku systemu Final Scratch apd. se mi podarilo lidi neskutecne vyburcovat az tak, ze vsichni najednou zvedli ruky nad hlavu jako jeden muz
Nektery navic obcas zapiskaly a ti nejrozjetejsi vzadu nevahali a hodili svuj nedopity kelimek piva smerek k reproduktorum
.
Jak se mi to podarilo
Ja osobne na tom moc zasluhy nemam, ale v prubehu meho jiz celkem slusne rozjeteho setu mi spal SOFTWARE od D-VINYL 2020
Pro ty co D-VINYL 2020 neznaji, tak D-VINYL 2020 je zarizeni podobne Final Scratchy, ktere bylo jeho prvnim konkurentem. V dobe prvni generace Final Scratche, D-VINYL 2020 uz umel smycky, cue body, efekty apd.

Jak se mi to podarilo

Pro ty co D-VINYL 2020 neznaji, tak D-VINYL 2020 je zarizeni podobne Final Scratchy, ktere bylo jeho prvnim konkurentem. V dobe prvni generace Final Scratche, D-VINYL 2020 uz umel smycky, cue body, efekty apd.
Re: Čím dostáváte při hraní lidi aneb které vychytávky použí
thebeatseek® hraje zlomene beaty. Viz. toto tema:
./viewtopic.php?t=185
./viewtopic.php?t=185
ja nekdy hraju breakbeat ale tu u nas to moc lidi neba..bussy píše:Kruci ono ja si pamatuju jak jsme hrali s Kminem, coz uz je nejaky ten patek, v Marleyi a on valim Breakbeaty a ja do toho mixoval hiphop a skrecoval..aa to byl mazec. Bohuzel od te doby se nam nepodarilo nic podobneho spasit..
Nahodou nehrajete nekdo DnB ci Breakbeaty?
Audio 8 DJ
Pioneer 600
Macbook PRO
Alesis Active MK2
Pioneer 600
Macbook PRO
Alesis Active MK2
Re:
Zdarec, ja hraju DNB i Dubstep nebo treba i nejaky Break...bussy píše:Kruci ono ja si pamatuju jak jsme hrali s Kminem, coz uz je nejaky ten patek, v Marleyi a on valim Breakbeaty a ja do toho mixoval hiphop a skrecoval..aa to byl mazec. Bohuzel od te doby se nam nepodarilo nic podobneho spasit..
Nahodou nehrajete nekdo DnB ci Breakbeaty?
Re: Čím dostáváte při hraní lidi aneb které vychytávky používáte
tez hraju dnb ci breaky.
jinak nejradsi sem kdyz se mi povede vykutit nejakou dobrou kombinaci 2 efektu, kolikrat muze vzniknout hodne zajimavy vysledek
jinak nejradsi sem kdyz se mi povede vykutit nejakou dobrou kombinaci 2 efektu, kolikrat muze vzniknout hodne zajimavy vysledek

dnb.29.blog :: http://www.2nine.netuje.cz/index.php?link=blog ::
Dostávám je tim že když si myslej že už se nedá hrát víc na krev, ukážu jim že to jde velmi snadno
Nejlepší pocity jsou když je vymetenej strop klubu od pavouků (to jde krásně v Mrkvi v Opavě:D ) jinak se prostě občas seberu a když je čas na nějaký divadlo tak si jdu zapařit s lidma. jinak třeba fail kterym jsem dostal lidi byl že mi kamarádka mačkala tak dlouho efekt na pioneeru že jsme omilem stáhl master a jel jen na odposlechy (což naštěstí byla jen chvilinka
)

Drum and bass + Hardcore
Raggajungle
Nejradši nahodím nějákou pecku od Benny Page a vyburcovat 

Raggajungle <3
-
ja pouzivam k vyburcovani efekt echo na kratkou dobu a kdyz je najezd tak ho tam hodim a hejbu snim do rytmu a zvednu ruku a zacnu skakat a vypnu ho kdyz uzje beat rovnej
.
nebo posiluju najezdy korekcema zalezi ceho je tma vice jestli vejsek nebo stredu a u toho poskakuju a delam blbosti to taky zabira :d

nebo posiluju najezdy korekcema zalezi ceho je tma vice jestli vejsek nebo stredu a u toho poskakuju a delam blbosti to taky zabira :d
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II
opicky....na to by vas bolo
....co tak vyhodit istice pri 150bpm, ked maju tancujuci pred orgazmom k zaveru setu.....stroboskopy sa idu roztrhat, dymostroj uz ani nemoze viacej fukat a zrazu ......tma....tak vtedy je ina vasen

Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II
tak v tuto chvili bych za pultem se svou smulou zemřel na frakturu lebky po zasahu pullitremnema.dj píše:opicky....na to by vas bolo....co tak vyhodit istice pri 150bpm, ked maju tancujuci pred orgazmom k zaveru setu.....stroboskopy sa idu roztrhat, dymostroj uz ani nemoze viacej fukat a zrazu ......tma....tak vtedy je ina vasen
![]()
![]()
![]()
![]()

jinak, u mne vitezi ruzne kombinace efektu...
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200
aj tu bol efekt...svetelny, spojeny s realny dymom....16A istic neznamena, ze tolko znesie aj zasuvka.....hlavne ked je do nej tahana hlinikova dvojlinkaDjMatisS píše:tak v tuto chvili bych za pultem se svou smulou zemřel na frakturu lebky po zasahu pullitremnema.dj píše:opicky....na to by vas bolo....co tak vyhodit istice pri 150bpm, ked maju tancujuci pred orgazmom k zaveru setu.....stroboskopy sa idu roztrhat, dymostroj uz ani nemoze viacej fukat a zrazu ......tma....tak vtedy je ina vasen
![]()
![]()
![]()
![]()
:D:D:D
jinak, u mne vitezi ruzne kombinace efektu...
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200