Stroboskop

Rusty
Příspěvky: 94
Registrován: 30 bře 2007 15:12

Příspěvek od Rusty »

Dik Azu, obednal sem si ten jak si posilal ty...Urco bude stacit a 400,- za 5W navic je zbytecny :-), to radsi vemu nekam mladou na jidlo :-D.Snad dorazi brzo a v poho, pak se podelim o zkusenosti.

Uživatelský avatar
Bj_Carda
Příspěvky: 259
Registrován: 13 čer 2007 01:17
Vybavení

Příspěvek od Bj_Carda »

já ho viděl levnějš :) to je jasné že za 400 navrch je nevýznamný rozdíl. :)

majkl007s
Příspěvky: 12
Registrován: 19 pro 2007 19:23

Příspěvek od majkl007s »

mno jo ale de o to jakou to bude mít rychlost rozkmitu neboli frekvenci a navíc kolik vydžej kondenzátora a ten tranzistor pač se to bude hodne hřát jestli se ty kondíky nebudou stíhat tak rychle vybíjet a nabíje tak je vodpálíš nebo se ti odvaří tranzitorpáč jestli se ti extréme zahřeje tak nevim jestli víč co se stane ale bude ti to spíš svítit než blikat

Martttin
Příspěvky: 85
Registrován: 20 led 2008 19:39

Příspěvek od Martttin »

Viete co ma sere? ked to tam ty zasrany obchodnici napisu a v skutocnosti to nieje pravda alebo len polopravda. Keby sa nenasiel niekto ako ludia tu co sa dokazu poradit a poradit inym ludne vysolis prachy za nieco co vobec nedostanes... ja nevim... este ze sa najdu ludia ktory vedia poradit.... viem ze toi nieje celkom k teme ale musel som to sem napisat :?

Uživatelský avatar
Bj_Carda
Příspěvky: 259
Registrován: 13 čer 2007 01:17
Vybavení

Příspěvek od Bj_Carda »

Jo to je pravda.. taky mě docela sere že si napíšou stroboskop 500 W, jako diskutabilní je když je třebas technostrobe 350, tam to "W" není.. ale když napíšou 500W tak člověk čeká že to má 500W ! nevím jestli je možné to měřit jako nějaký světelný výkon nebo co. ale taky se mi to nelíbí..

Rusty
Příspěvky: 94
Registrován: 30 bře 2007 15:12

Příspěvek od Rusty »

BJ_Carda--- ono by stacilo zmerit proud ktery si to bere a pak podle snadnejch vztahu odvodit prenasenej vykon.Az to dojde a budu mit naladu, zkusim zmerit.

dj_camil
Příspěvky: 344
Registrován: 14 črc 2007 14:27

Příspěvek od dj_camil »

Je to s těmá svě. zdrojema celkem ojeb no, ale na různých jiných světlách to tak nebýva..Nebo si aspoň nemůžu vzpomenout..Ale zase na druhou stánku se takové věci dějí v byznysu ůplně běžně..Co s tím? to nikdo neví...
Music is my destiny!

Rusty
Příspěvky: 94
Registrován: 30 bře 2007 15:12

Příspěvek od Rusty »

No tak uy mi prisel, ykousel sem ho s kamosem v pokojiku, beyel hnedka cajk a externi riyeni zablesku slo taky v pohode.Mel sem radost.V pokoji to blika jak blazen, uvidime jak venku...mmch v popisu je napsano 100w ale na krabici je 70W podle toho jak rikal azu.

dj_camil
Příspěvky: 344
Registrován: 14 črc 2007 14:27

Příspěvek od dj_camil »

Njn, vždycky někde musí být napsaný čistý výkon..
Music is my destiny!

Rusty
Příspěvky: 94
Registrován: 30 bře 2007 15:12

Příspěvek od Rusty »

Treba tech 100W je prikon a cistej vykon je 70W 30W muzou bejt klidas tepelny ztraty, vsak se podivej na obycejnou zarovku 90% teplo 10% svetlo.Ale kdyz pisou 500W a je v tom 75W tak je to fakt smesny, psal sem ji email s dotazem na udany stitkovy hodnoty a odpovedi jsem se nedockal.

dj_camil
Příspěvky: 344
Registrován: 14 črc 2007 14:27

Příspěvek od dj_camil »

Njn, co bs taky čekal.. :) 8)
Music is my destiny!

dj_camil
Příspěvky: 344
Registrován: 14 črc 2007 14:27

Re: Stroboskop

Příspěvek od dj_camil »

Chtěl bych sa na něco zeptat. Už delší dobu mi hlavou vrtá jedna věc. Mám strobo s výbojkou XOP-15 a napadlo mě, jestli by se dala ta výbojka nahradit XOP-25, protože rozměry jsou myslím stejné, ale jestli by to fungovalo..
Music is my destiny!

dj_camil
Příspěvky: 344
Registrován: 14 črc 2007 14:27

Re: Stroboskop

Příspěvek od dj_camil »

Neví někdo? Azu..?
Music is my destiny!

Odpovědět