Pronájem světelné techniky Ostrava
Pronájem světelné techniky Ostrava
Zdravíčko hoši, měl bych dotaz, dza-li máte vytipovanou nejakou firmu, či soukromníka, který pronajímá světelnou techniku? S kámošem totiž pořádáme akci a bohužel nám "vybouchnul" jeden dodavatel a teď jsme celkem nahraní protože nevíme kde něco sehnat. Předem díky za info.
Re: Pronájem světelné techniky Ostrava
Jak velká akce to má být? Resp. jak výkoná světla potřebuješ?
Pioneer CDJ900,Reloop 6000MK5,Pioneer DJM 700k,Technics RP-DH1200
Je to akce zhruba pro 200lidi v jedné hospodě v Palkovicich u F-M. Takže nějak extra výkon nepožaduji. Jen ať to svítí 
Nechej tu na sebe email, pošlu Ti nabídku
Pioneer CDJ900,Reloop 6000MK5,Pioneer DJM 700k,Technics RP-DH1200
Zdravím a dovoluji si znovu otevřít toto téma, abych nemusel zakládat nové.
Stalo se mi totiž to samé co tady kolegovi před pár lety.
Pořádám akci v Bohumíně taky cca. do 200 lidí a kolega s kterým sem byl domluvený a vždy jsem s ním spolupracoval se mnou týden před akcí přestal komunikovat, takže sem teď pěkně nahraný projíždím google a snažím se cokoliv najít.
Kdyby někdo zvás měl nějaké info na koho se můžu obrátit, tak bych byl velmi rád.
Díky
Stalo se mi totiž to samé co tady kolegovi před pár lety.
Pořádám akci v Bohumíně taky cca. do 200 lidí a kolega s kterým sem byl domluvený a vždy jsem s ním spolupracoval se mnou týden před akcí přestal komunikovat, takže sem teď pěkně nahraný projíždím google a snažím se cokoliv najít.
Kdyby někdo zvás měl nějaké info na koho se můžu obrátit, tak bych byl velmi rád.
Díky