ovladac na stroboskop
ovladac na stroboskop
chcel by som sa opytat na ovladac na stroboskop, pripadne stroboskopy, na 1500w strobac, nejaky dobry za rozumnu cenu, pripadne na nazor na tento ovladac http://svetla.trix.sk/strobo.php
2 pioneer cdj 350, pioneer djm 300, stanton t 80,pioneer efx 500
Re: ovladac na stroboskop
ja ho mam a pokial nechces ist do DMX ale do analogoveho stroboskopu tak je ten ovladac fajn... akurat som ho po kupe musel rozobrat a dostelovat potenciometre ktore su vnutri aby spravne pracoval s mojim stroboskopom... (asi si zo zaciatku nesadli)... mozes nan zapojit az 3 stroboskopy a vyuzivat funkcie ako program(musis tam mat min 2 strobo aby to malo vyznam, raz blika jeden a raz druhy) dalej je tam FLASH (to je ze si blikas manualne ty ako chces) potom je tam audio pulse (ovladac blika podla vstavaneho mikrofonu podla hudby) a este manualny mod kde si nadstavis dimmerom silu zablesku a speedom rychlost blikania... a mas tam kontrolne led diody ktore blikaju zarovno so stroboskopom... celkovy moj dojem je dobry... lebo zapojis ho na 12V adapter pripojis 3.5 jack zo strobo a frcis.... inak mame ho aj v klube kde robim rezidenta... uz vyse 10 rokov a nebol s nim ziadny problem... 
CD + Vinyl = Analógová technika s digitálnym srdcom...