Mlhostroje Problém

Odpovědět
cyberlights
Příspěvky: 10
Registrován: 12 kvě 2012 17:43

Mlhostroje Problém

Příspěvek od cyberlights »

Zdravím, máme problém s odcházením čerpadel ULKA EP 5 a EP 7. Pokaždé se prostřelí za jednu akci. Čerpadla jsou osazena v rúzných kouřácích ..
Jam ZR 33 HI Mass
Robe Fog 1550
MAD 3000 DMX Nebula
Eurolite FOG 1500 DMX

Po jedné akci je ponich nevím co už dělat. Pokaždé se prostřelí hříbek na druhou stranu. Nechápu kde je problém ..

Pokud někoho něco napadne dejte vědět.

Lemon
Příspěvky: 44
Registrován: 25 dub 2009 21:17

Re: Mlhostroje Problém

Příspěvek od Lemon »

Jedině jestli nemáš ucpáno topný těleso, respektive kanály v něm (velký odpor pro čerpadlo).
Ty čerpadla nejsou nic moc, ale že by odcházeli za jeden večer to jsem ještě neviděl.
Fouká s novým normálně? Má papírový dofuk?

cyberlights
Příspěvky: 10
Registrován: 12 kvě 2012 17:43

Re: Mlhostroje Problém

Příspěvek od cyberlights »

Nejedná se o jeden mlhostroj ! Ale o více mlhostrojů. Všude ten samej problém! Odchází čerpadla. Mlhostroje hodně střílí . Takže davají velké rázi do čerpadla. Nikdo nic nenastavoval ani nijak neupravoval. Vše je nastaveno od výroby. Řekl bych že třeba problém bude v kapalině ale bylo použito více kapalin a ten samej problém. Kapalina JAM, Robe, American DJ.. Jam zr 33 má 2 čerpadla a 2 komory. Prvně odejde jedno a pak druhé čerpadlo. Dal jsem new kusy a opět se počase prostřelí. Asi nějakej virus čerpadel :-D
Nechápu kde je problém...

cyberlights
Příspěvky: 10
Registrován: 12 kvě 2012 17:43

Re: Mlhostroje Problém

Příspěvek od cyberlights »

Když je dám nové tak fučí 15 m ...

cyberlights
Příspěvky: 10
Registrován: 12 kvě 2012 17:43

Re: Mlhostroje Problém

Příspěvek od cyberlights »

Výparník fakčí jako novej ...

nocarret
Příspěvky: 1
Registrován: 09 pro 2012 21:55

Re: Mlhostroje Problém

Příspěvek od nocarret »

Je potřeba použít modely EX s mosazným výstupem, to prostřelení způsobuje zpětný ráz od výparníku, rovněž je důležitý model čerpadla protože třeba řada 7 má velký průtok a malý tlak, což je špatně.

popikk
Příspěvky: 4
Registrován: 12 úno 2013 21:05

Re: Mlhostroje Problém

Příspěvek od popikk »

co muže zpusobovat problem že když je mlhostroj napojený na stejný jistič jako hudba a mixpult vms4 tak při uvolnění tlačítka od ovládání mlhostroje mi to vypne pult - pokud jsou na jiných jističích zvlášt světla +mlha a zvlášt muzika tak problem odpadá .

djchemik
Příspěvky: 89
Registrován: 28 říj 2011 12:37
Vybavení

Re: Mlhostroje Problém

Příspěvek od djchemik »

Na ten elektrorozvod bych se zaměřil, kolega má pravdu. Kolikrát se řeší problémy s vypadáváním nebo poškozením techniky a ve finále jde jen o zapojení silnoproudu.
2x AA CDI 300 MP3, AA QD5-MKII, 2x Akiyama K2, the t.bone IEM 100

microgenius
Příspěvky: 721
Registrován: 17 lis 2009 19:53

Re: Mlhostroje Problém

Příspěvek od microgenius »

spocitej si kolik amper ma zvuk kolik amper ma mlha kolik maj svetla, kdyz to sectes zjistis ze ten jistic urco bude pretizenej(nemusi vypadnout) vem si ze zesiky a svetla si napeti udrzej ale kdyz sepnes mlhu tak si ksobe stahne vetsi proud a jelikoz mix hovno zere tak mu ta mlha odpoji napajeni.
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

popikk
Příspěvky: 4
Registrován: 12 úno 2013 21:05

Re: Mlhostroje Problém

Příspěvek od popikk »

ale tím to nebude jelikož ten mix se umí napájet sám přes usb z bateky ntb a ten problem nastane i po odpojení ze sítě. to asi budu mít problem jinde .

djpepicek
Příspěvky: 1
Registrován: 29 led 2012 12:11

Re: Mlhostroje Problém

Příspěvek od djpepicek »

Zdravím mám tež problém pry topné těleso špatné ,nevíte prosím někoho kdo by to sehnal nebo repase děkuji za každé info http://www.sbazar.cz/djpepicek/detail/2 ... j-yr-1500w :cry:

fb_josef
Příspěvky: 1
Registrován: 15 úno 2020 22:29

Re: Mlhostroje Problém

Příspěvek od fb_josef »

zdravim kde se daji koupit čerpadla do mlhostroje do 1500W dekuji

Odpovědět