Mlhostroje Problém
-
Mlhostroje Problém
Zdravím, máme problém s odcházením čerpadel ULKA EP 5 a EP 7. Pokaždé se prostřelí za jednu akci. Čerpadla jsou osazena v rúzných kouřácích ..
Jam ZR 33 HI Mass
Robe Fog 1550
MAD 3000 DMX Nebula
Eurolite FOG 1500 DMX
Po jedné akci je ponich nevím co už dělat. Pokaždé se prostřelí hříbek na druhou stranu. Nechápu kde je problém ..
Pokud někoho něco napadne dejte vědět.
Jam ZR 33 HI Mass
Robe Fog 1550
MAD 3000 DMX Nebula
Eurolite FOG 1500 DMX
Po jedné akci je ponich nevím co už dělat. Pokaždé se prostřelí hříbek na druhou stranu. Nechápu kde je problém ..
Pokud někoho něco napadne dejte vědět.
Re: Mlhostroje Problém
Jedině jestli nemáš ucpáno topný těleso, respektive kanály v něm (velký odpor pro čerpadlo).
Ty čerpadla nejsou nic moc, ale že by odcházeli za jeden večer to jsem ještě neviděl.
Fouká s novým normálně? Má papírový dofuk?
Ty čerpadla nejsou nic moc, ale že by odcházeli za jeden večer to jsem ještě neviděl.
Fouká s novým normálně? Má papírový dofuk?
-
Nejedná se o jeden mlhostroj ! Ale o více mlhostrojů. Všude ten samej problém! Odchází čerpadla. Mlhostroje hodně střílí . Takže davají velké rázi do čerpadla. Nikdo nic nenastavoval ani nijak neupravoval. Vše je nastaveno od výroby. Řekl bych že třeba problém bude v kapalině ale bylo použito více kapalin a ten samej problém. Kapalina JAM, Robe, American DJ.. Jam zr 33 má 2 čerpadla a 2 komory. Prvně odejde jedno a pak druhé čerpadlo. Dal jsem new kusy a opět se počase prostřelí. Asi nějakej virus čerpadel
Nechápu kde je problém...

Nechápu kde je problém...
-
Když je dám nové tak fučí 15 m ...
-
Výparník fakčí jako novej ...
Je potřeba použít modely EX s mosazným výstupem, to prostřelení způsobuje zpětný ráz od výparníku, rovněž je důležitý model čerpadla protože třeba řada 7 má velký průtok a malý tlak, což je špatně.
co muže zpusobovat problem že když je mlhostroj napojený na stejný jistič jako hudba a mixpult vms4 tak při uvolnění tlačítka od ovládání mlhostroje mi to vypne pult - pokud jsou na jiných jističích zvlášt světla +mlha a zvlášt muzika tak problem odpadá .
Na ten elektrorozvod bych se zaměřil, kolega má pravdu. Kolikrát se řeší problémy s vypadáváním nebo poškozením techniky a ve finále jde jen o zapojení silnoproudu.
2x AA CDI 300 MP3, AA QD5-MKII, 2x Akiyama K2, the t.bone IEM 100
-
spocitej si kolik amper ma zvuk kolik amper ma mlha kolik maj svetla, kdyz to sectes zjistis ze ten jistic urco bude pretizenej(nemusi vypadnout) vem si ze zesiky a svetla si napeti udrzej ale kdyz sepnes mlhu tak si ksobe stahne vetsi proud a jelikoz mix hovno zere tak mu ta mlha odpoji napajeni.
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II
ale tím to nebude jelikož ten mix se umí napájet sám přes usb z bateky ntb a ten problem nastane i po odpojení ze sítě. to asi budu mít problem jinde .
Zdravím mám tež problém pry topné těleso špatné ,nevíte prosím někoho kdo by to sehnal nebo repase děkuji za každé info http://www.sbazar.cz/djpepicek/detail/2 ... j-yr-1500w 

zdravim kde se daji koupit čerpadla do mlhostroje do 1500W dekuji