jelikož jsem nedávno svůj pokoj skutečně proměnil v menší Dj studio
rozhdl jsem se pořídít si tu mlhu..pač mam njake ty točicí světýlka a bude to lepe vidět
Samozřejmě že uškodí, protlože mlha vzniká přehřátím oné kapaliny co se poté rozplyne po okolí, ale po vychladnutí se opět stává kapalinou,tudíž každé místo kam nafouká se stává mucholapkou na prach a po čase se z toho stane živoucí organismus...JACK KINGMASTER píše:zdravím..
rozhdl jsem se pořídít si tu mlhu..pač mam njake ty točicí světýlka a bude to lepe vidětje o pokoj zhruba 6X6metrů..takže mi asi postačí nějaká ta sračka rád bych kdyby ten strojek stal kolem 1200..nebude používan profesionalně ale jednou zhruba v pátek večer..nemusí ho bejt moc páč stači zavřít okno a na rozdil z clubu mi ten dymec neuteče..jde jen o to zda neškodí technice nebo tak..PC ..grama apod..za každe doporučeni díky jsem na ty mlhy laik :sad2:
no ale to je docela blbé tedaToLa píše:Samozřejmě že uškodí, protlože mlha vzniká přehřátím oné kapaliny co se poté rozplyne po okolí, ale po vychladnutí se opět stává kapalinou,tudíž každé místo kam nafouká se stává mucholapkou na prach a po čase se z toho stane živoucí organismus...JACK KINGMASTER píše:zdravím..
rozhdl jsem se pořídít si tu mlhu..pač mam njake ty točicí světýlka a bude to lepe vidětje o pokoj zhruba 6X6metrů..takže mi asi postačí nějaká ta sračka rád bych kdyby ten strojek stal kolem 1200..nebude používan profesionalně ale jednou zhruba v pátek večer..nemusí ho bejt moc páč stači zavřít okno a na rozdil z clubu mi ten dymec neuteče..jde jen o to zda neškodí technice nebo tak..PC ..grama apod..za každe doporučeni díky jsem na ty mlhy laik :sad2:
Nejradší jí mají notebooky a obvzlášť projektory, jak mají malé větrací otvory a kanálky, tak ty se moc rádi ucpávají