Live projekce

Odpovědět
nuttie
Příspěvky: 4
Registrován: 06 led 2011 21:47

Live projekce

Příspěvek od nuttie »

zdravim.jaky program pouzivate na video projekci...když chci pouštět třeba video ve formatu avi..a prolinat to videem z kamery kterou mam zapojenou do tv karty.
Díky moc..

honcka
Příspěvky: 1921
Registrován: 09 dub 2009 14:11
Vybavení

Re: Live projekce

Příspěvek od honcka »

drtiva vetsina lidi, co dela profi projekce pres software pouziva Resolume http://www.resolume.com/

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Live projekce

Příspěvek od Azu »

Lze použít pro jednoduché účely i VirtualDJ
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

honcka
Příspěvky: 1921
Registrován: 09 dub 2009 14:11
Vybavení

Re: Live projekce

Příspěvek od honcka »

VDJ umoznuje pripojeni a praci s externim zdrojem?

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Live projekce

Příspěvek od Azu »

umožnuje
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

microgenius
Příspěvky: 721
Registrován: 17 lis 2009 19:53

Re: Live projekce

Příspěvek od microgenius »

ale to umi jen ta nova 7ne ?
u starsiho to neslo
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Live projekce

Příspěvek od Azu »

šlo to i v 6
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

nuttie
Příspěvky: 4
Registrován: 06 led 2011 21:47

Re: Live projekce

Příspěvek od nuttie »

NO v tom Virtual DJ se mi moc nelibi ze na to nejdou pouzit efekty kdyz beru signal z venku...resolume se mi nejak nejevi jako dobra moznost pro me.Mame něco dalšího za nápady?

microgenius
Příspěvky: 721
Registrován: 17 lis 2009 19:53

Re: Live projekce

Příspěvek od microgenius »

muzete mi nekdo rict jak ktomu pripojit ten vnejsi zdroj ?
kdyz sem dal kabel do vstupu v pc tak se mi to vdj ani nehlo a nenasel sem kde se to pousti ?
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Live projekce

Příspěvek od Azu »

Zkus kouknout třeba ještě na ArKaos GrandVJ http://www.arkaos.net/

Případně sem našel ještě jeden prográmek který nevypadl na první pohled úplně zle, ale nevím který z nich je vlastně originál protože protože se to tváří jako stejný program jen pod jinou firmou :-)
http://www.clubdjpro.com
http://www.epicdjsoftware.com
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

nuttie
Příspěvky: 4
Registrován: 06 led 2011 21:47

Re: Live projekce

Příspěvek od nuttie »

Dík ten epic vj se mi vcelku libi..ale dela tady nekdo s nim..pisou ze umi brat i vstup...ale nejak nevim jak na to..spise cim ho aktivovat..diky

Lougr
Příspěvky: 1
Registrován: 19 dub 2017 16:44

Re: Live projekce

Příspěvek od Lougr »

zdravím, lidi mám takový problém..nedávno jsem přešel z resolumu pod arkaos grandvj a jako je to pecka musím uznat..ale po zhruba pul hodině mi tam vždycky na mém monitoru vyskočí logo..nevím co s tím jako video na projektoru atd normalně jede ale to logo tam prostě u mě na monitoru furt je a nic nevidím..jsem vděčný za každou radu..

díky moc :)

honcka
Příspěvky: 1921
Registrován: 09 dub 2009 14:11
Vybavení

Re: Live projekce

Příspěvek od honcka »

Máš to legálně, jestli ne, tak bych to tipoval na nějakou protipirátskou ochranu.

Odpovědět