HQ Power? Zná to někdo?

Odpovědět
max.max
Příspěvky: 17
Registrován: 22 bře 2010 19:25

HQ Power? Zná to někdo?

Příspěvek od max.max »

Ahoj, uvažují o scanech od značky HQ Power, výbava je slušna, 7 rotačních gobo + 7 barev... má to strobo efekt, vzhledově vypada stejně jako od Futurelight DJ SCAN 250. Od značky HQ Power mám stroboskop, za 1800 a výkon 1500W paráda, stačí mi to, dojde vyhodim neřeším, ale u těch scanu, je to přeci investice už trošku o něčem jiném. Přeci budu do něj dávat 7 500,-Kč je to výbojkový scan s výkonem 250W kdybych si připlatil 3000 tak mám od Future light.. prostě chci si nechat od někoho poradit. Jaký je podle Vás vhodný scan? Nebudu s tím svítit pravidelně, i přesto chci aby vše fungovalo jak má, výkon scanu určitě 250W niž ne. cena tak do 10 000 víc ne. Ale kdyby se někdo našel, kdo vlastní takovy scan, který si chci koupit tak bych byl rád, kdyby mi řekl jak je snim spokojený. Díky :)

ToLa
Příspěvky: 701
Registrován: 09 kvě 2007 15:44

Re: HQ Power? Zná to někdo?

Příspěvek od ToLa »

Je to uplně jedno jestli to stojí 5000,- nebo 50 000,- je to jen o štěstí, ojebaný to je uvnitř všechno stejně a s nějakým scanem z roku 2000,- se to nedá srovnat, takže to je fuk. Navíc to všechno leze ze dvou fabrik s milionem nazvů....

honcka
Příspěvky: 1921
Registrován: 09 dub 2009 14:11
Vybavení

Re: HQ Power? Zná to někdo?

Příspěvek od honcka »

za 50 muzes mit Martina nebo Robe a to uz je imho trosku jina kvalita

ToLa
Příspěvky: 701
Registrován: 09 kvě 2007 15:44

Re: HQ Power? Zná to někdo?

Příspěvek od ToLa »

Když tomu veříš.... za 50 mužeš mít 5x něco za 10 a seš na tom mnohem lépe.... :mrgreen:

max.max
Příspěvky: 17
Registrován: 22 bře 2010 19:25

Re: HQ Power? Zná to někdo?

Příspěvek od max.max »

to zase nejsem takovy úplny amater, aby mi někdo říkal, že scan od HQ power je stejný jak ROBE, znám velice dobře syna od majitele, robe má úplně jinou optiku než HQ power... vím, že třeba takovy Futurelight, Eurolight jsou takové scany za rozumnou cenu, nepotřebují nějaké ROBE, Martin, to jsou nejlepší scany, ale zajíma mě ten HQ power, jestli vydrží, jestli není poruchovy..

ToLa
Příspěvky: 701
Registrován: 09 kvě 2007 15:44

Re: HQ Power? Zná to někdo?

Příspěvek od ToLa »

V dnešní době je něco neporuchový? :surprised2: kde to koupim a co to je? :idea: Beru 2 palety :mrgreen:

honcka
Příspěvky: 1921
Registrován: 09 dub 2009 14:11
Vybavení

Re: HQ Power? Zná to někdo?

Příspěvek od honcka »

ToLa píše:Když tomu veříš.... za 50 mužeš mít 5x něco za 10 a seš na tom mnohem lépe.... :mrgreen:
Je zajimavy, ale ze zadna touring agency tohle nepouziva :D

ToLa
Příspěvky: 701
Registrován: 09 kvě 2007 15:44

Re: HQ Power? Zná to někdo?

Příspěvek od ToLa »

Ale on pokud vim nehce scany k ucelu rentování.... Takže je to uplně jedno co si koupí...

honcka
Příspěvky: 1921
Registrován: 09 dub 2009 14:11
Vybavení

Re: HQ Power? Zná to někdo?

Příspěvek od honcka »

jestli to bude se pouzivat nekde na disko, tak to mas pravdu, ale na sviceni nejaky vetsi akce bych se na to nechtel spolihat

EVO
Příspěvky: 570
Registrován: 23 srp 2007 19:51

Re: HQ Power? Zná to někdo?

Příspěvek od EVO »

Podle mě je nějakej HQ power to samý jak eurolite, prostě čínská záležitost a um udělat výrobek co nejlevnější... :|

Odpovědět