animace podle zvuku

Odpovědět
Jamal
Příspěvky: 64
Registrován: 01 bře 2009 20:30

animace podle zvuku

Příspěvek od Jamal »

cau chtel jsem se zeptat jak je udelane to ze animace jedou podle rytmu hudby ?nebo jaky program to umi ?aby to slo z mixu treba do pc tam by byl ten program a pak na projektor .?

EVO
Příspěvky: 570
Registrován: 23 srp 2007 19:51

Re: animace podle zvuku

Příspěvek od EVO »

na to slouží jednoduchá záležitost, a sice že většina programů pro vizualizace a projekce (Resolume ad.) se dají přes zvukovou kartu napíchnout na zdroj hudby, tj. funguje to podobně jako počítadlo BPM, prostě podle BPM to třeba bliká, měněj se projekce atd. :wink: :twisted:

Jamal
Příspěvky: 64
Registrován: 01 bře 2009 20:30

Re: animace podle zvuku

Příspěvek od Jamal »

EVO píše:na to slouží jednoduchá záležitost, a sice že většina programů pro vizualizace a projekce (Resolume ad.) se dají přes zvukovou kartu napíchnout na zdroj hudby, tj. funguje to podobně jako počítadlo BPM, prostě podle BPM to třeba bliká, měněj se projekce atd. :wink: :twisted:

ten resolume sem myslim mel soslej ale nejak sem to tam nemohl nastavit:D:Dja jsem zkousel pres virtual delat video dj mam tam kotel efektu animaci tam byse to nedalo nejak nastavit ?popripade fungovali by ty pluginy aj na ostatni programy viz resolume ?

Jamal
Příspěvky: 64
Registrován: 01 bře 2009 20:30

Re: animace podle zvuku

Příspěvek od Jamal »

tak ma stahnuteho ten program jak to mam verzi 2.41 ale nevim jak mam nastavit aby to bralo zvuk ze vstupu poradite ?

EVO
Příspěvky: 570
Registrován: 23 srp 2007 19:51

Re: animace podle zvuku

Příspěvek od EVO »

mělo by se to nastavovat tak, že v menu PREFERENCES (=menu pod náhledovým oknem) zvolíš záložku AUDIO a přiřadíš zvukovou kartu kterou budeš používat. Podle mě by to mělo být v podstatě všecko.

Případné úpravy (vstupní gain zvuku atd.) by se měli nastavovat v menu nalevo, předposlední a poslední záložka AUDIO a BPM. :geek2:

Jamal
Příspěvky: 64
Registrován: 01 bře 2009 20:30

Re: animace podle zvuku

Příspěvek od Jamal »

EVO píše:mělo by se to nastavovat tak, že v menu PREFERENCES (=menu pod náhledovým oknem) zvolíš záložku AUDIO a přiřadíš zvukovou kartu kterou budeš používat. Podle mě by to mělo být v podstatě všecko.

Případné úpravy (vstupní gain zvuku atd.) by se měli nastavovat v menu nalevo, předposlední a poslední záložka AUDIO a BPM. :geek2:

uz jsem na to prisel a jeste me zajima jestli se nekde nedaji sehnta dalsi animce ktere do toho pujdou co sem koukal tak treba co sou ve WMP tak tam nejdou jinak hustej program mam k tomu kotel efektu atd uz se tesim az to loupnu na promitacku :D:D

EVO
Příspěvky: 570
Registrován: 23 srp 2007 19:51

Re: animace podle zvuku

Příspěvek od EVO »

jj efektů je tam ranec už v tý základní verzi. 8) Animace jako takový nevim, ale na nějaký základnější projekce stačí sosat zajímavý a vhodný záležitosti z youtube, nějaký videa a tak, ideálně si z něčeho v nějakym programku stvořit kratkou smyčku (vystříhnout z klipu třeba jenom vteřinovou záležitost, kde někdo jenom pokyvuje hlavou apododobný nesmysly) :ugeek2: :wink2: :biggrin2:

Jamal
Příspěvky: 64
Registrován: 01 bře 2009 20:30

Re: animace podle zvuku

Příspěvek od Jamal »

EVO píše:jj efektů je tam ranec už v tý základní verzi. 8) Animace jako takový nevim, ale na nějaký základnější projekce stačí sosat zajímavý a vhodný záležitosti z youtube, nějaký videa a tak, ideálně si z něčeho v nějakym programku stvořit kratkou smyčku (vystříhnout z klipu třeba jenom vteřinovou záležitost, kde někdo jenom pokyvuje hlavou apododobný nesmysly) :ugeek2: :wink2: :biggrin2:

no ja mam full verzi jen tam mam dve stranky tech animaci a na netu jsem nasel nejake co bylo psano ze tam pasujou ale pak tam nesli da se snima hezky vyhrat pokazde to je jien :Dale ty animace by se mi hodili to mi prijde takove zdlouhave strihat videa asi nevis o nejake strance ktera by byla jen na takove animace ?

EVO
Příspěvky: 570
Registrován: 23 srp 2007 19:51

Re: animace podle zvuku

Příspěvek od EVO »

nevim, jak už jsem napsal. Netvrdim, že něco takovýho neni ale.. Zkus googlovat, nejlíp nějak v angličtině, zadávat u toho syntaxe DOWNLOAD, RAPIDSHARE apod. :wink:

Jamal
Příspěvky: 64
Registrován: 01 bře 2009 20:30

Re: animace podle zvuku

Příspěvek od Jamal »

EVO píše:nevim, jak už jsem napsal. Netvrdim, že něco takovýho neni ale.. Zkus googlovat, nejlíp nějak v angličtině, zadávat u toho syntaxe DOWNLOAD, RAPIDSHARE apod. :wink:
uz jsem zkousle nasel jsem jednu stranku tam je toho kotel ale placeno vsechno coz je shit na rapidu sem nasel ale sou to take divne linky nerad bych si zajebal pc .mam jeste dotaz kdyz si poustim efekt tak je to hned na plno ten efekt jak to udelam aby byl na nejmeni hodnote a pak se dal nastovat ?jinak programek uz mma docela zmaknutej za 2 hodky :D:D:Dcoz je prekvapujuci uz se tesim az si to nekde zkusim na platnu bavi me to sem do toho uplne zazranej az budu mit chvilecku tak pro vas neco zkusim nahrat a reknete jestli libi bo ne .A pak sem se chtel zeptat jakej je rozdil mezi tim co mam ja a tim druhym maj odlisne skiny jeden je resolume neco 3 a ten co mam ja je resolume 2.4 takej cernej a en druhej jen sedej ve skinu ?

Odpovědět