Co hovorite na toto svetlo. Ma s nim niekto skusenost? Cena nieje zla a co som pozeral videa tak to tiez nevyzera zle ale tak na zivo je nazivo a nemam tu moznost. Nechcem osviestit stadion takze by mi to mohlo stacit na mensie az stredne priestory.
American Dj Aggressor Tri Led
American Dj Aggressor Tri Led
Zdravicko
Co hovorite na toto svetlo. Ma s nim niekto skusenost? Cena nieje zla a co som pozeral videa tak to tiez nevyzera zle ale tak na zivo je nazivo a nemam tu moznost. Nechcem osviestit stadion takze by mi to mohlo stacit na mensie az stredne priestory.
Re: American Dj Aggressor Tri Led
Já ho nemám, ale pokud jsou v něm 2x 9-watt 3 v 1 RGB “TRI Color” LED, tak myslím, že na menší akce to bude naprosto pohodě, samozřejmě v kombinaci s dalšími podobnými světly. Nemá to sice DMX a bliká to jenom samo podle hudby, ale za 2 tisíce je to podle mě super.