ADJ Revo2 a Revo Burst

Odpovědět
Uživatelský avatar
nema.dj
Příspěvky: 613
Registrován: 20 čer 2010 00:17

ADJ Revo2 a Revo Burst

Příspěvek od nema.dj »

Zdravim, vo svetlach som uplna lama, tak sa po 3hodinach badania spytam skusenejsich.....daju sa tieto dva americany "sparovat" cez dmx?....myslim tym master/slave, uz som skusal laborovat aj s adresami, spravil som aj terminator a nic.....ide mi o to, ci by mi to cez DMX fakcilo s ovladacom UC-3 (ktory zatial nemam - ale ak by to slo tak by som ho dokupil)
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

Uživatelský avatar
nema.dj
Příspěvky: 613
Registrován: 20 čer 2010 00:17

Re: ADJ Revo2 a Revo Burst

Příspěvek od nema.dj »

No, dokupil som controler UC3...ked je napojeny na jeden efekt solo, tak fakcia vsetky rezimy....napojim ho na druhy, to iste....no cez dmx ovladanie oboch nejde...ak sa nik neozve, tak este skusim USB/DMX prevodnik a nejaky free soft....ma to by len na male akcie, tak som sw podporu chcel vylucit
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

stive951
Příspěvky: 1
Registrován: 31 srp 2013 14:26

Re: ADJ Revo2 a Revo Burst

Příspěvek od stive951 »

jestli to chces kvalitne, tak v normalni cenovy relaci je nejaka nova zrcadlovka pripadne bezzrcadlovka s nejakym pevnym svetelnym objektivem

djchemik
Příspěvky: 89
Registrován: 28 říj 2011 12:37
Vybavení

Re: ADJ Revo2 a Revo Burst

Příspěvek od djchemik »

koukám, že sem připletlo něco z jiného fóra :-) ale k věci - provozovat v režimu Master / Slave lze pouze totožné efekty. v případě různých efektů to dost dobře nejde (bude se to chovat podle vnitřního programu Master efektu, což na Slave efektu nemusí výt vidět - jiné hodnoty DMX, jiné pořadí kanálů atd.). V případě různých zařízení doporučuji použít ovladač, nebo je nepropojovat vůbec.
2x AA CDI 300 MP3, AA QD5-MKII, 2x Akiyama K2, the t.bone IEM 100

Uživatelský avatar
nema.dj
Příspěvky: 613
Registrován: 20 čer 2010 00:17

Re: ADJ Revo2 a Revo Burst

Příspěvek od nema.dj »

stive951 píše:jestli to chces kvalitne, tak v normalni cenovy relaci je nejaka nova zrcadlovka pripadne bezzrcadlovka s nejakym pevnym svetelnym objektivem
nepoplietol si si forum ? :D
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

Uživatelský avatar
nema.dj
Příspěvky: 613
Registrován: 20 čer 2010 00:17

Re: ADJ Revo2 a Revo Burst

Příspěvek od nema.dj »

djchemik píše:koukám, že sem připletlo něco z jiného fóra :-) ale k věci - provozovat v režimu Master / Slave lze pouze totožné efekty. v případě různých efektů to dost dobře nejde (bude se to chovat podle vnitřního programu Master efektu, což na Slave efektu nemusí výt vidět - jiné hodnoty DMX, jiné pořadí kanálů atd.). V případě různých zařízení doporučuji použít ovladač, nebo je nepropojovat vůbec.
mas pravdu ..... budem to riesit cez DMX/USB + nejaky soft ..... len momentalne na to nie je cas, tak asi az cez dlhe zimne vecery :)
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

djchemik
Příspěvky: 89
Registrován: 28 říj 2011 12:37
Vybavení

Re: ADJ Revo2 a Revo Burst

Příspěvek od djchemik »

na dva efekty tohoto typu bych spíše doporučil konzoli, soft je lepší spíš pro hlavy/scany. Nicméně jestli chceš to chceš řešit takto, doporučuji DMX Pipe, k této interface je k dispozici spousta programů placených i neplacených.
2x AA CDI 300 MP3, AA QD5-MKII, 2x Akiyama K2, the t.bone IEM 100

Odpovědět